Sziasztok!
Kezdőként keresnék egy Debrecen vqgy környéki párt, akikkel egy hosszabbtávú kapcsolat alakulna. Nem alkalmit keresek. 3as valamint cuckold is érdekel, csakis heteró alapon.
Privátban cserélhetünk elérhetőséget.
Kezdőként keresnék egy Debrecen vqgy környéki párt, akikkel egy hosszabbtávú kapcsolat alakulna. Nem alkalmit keresek. 3as valamint cuckold is érdekel, csakis heteró alapon.
Privátban cserélhetünk elérhetőséget.
Sziasztok Hölgyek és Párok!!
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel
Üdv

Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? Délelőttől egészen estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi nap folyamán ismerkedni és találkozni Velem Debrecen vagy Nyíregyháza környékén? Délelőttől egészen estig ráérek. A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Szia . Cserébe fel kellene ásni a kertet a tavaszi vetéshez kb 2000 m2 , vàllalod ?
(Ez egy válasz fecoka10 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv. Micsodát ? Az ablakot ??
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Hétvégén Nyíregyházán leszek,szívesen kalandoznék
Sziasztok.
Április 25.-27.-ei hétvégére keresünk elsősorban biszex érdeklődésű partner(eket) többesre,cuckold-ra az adatlapunk alapján.Délután ismerkedés,este és éjszaka erotika.Helyszin Jászberény,de kimozdulunk ha érdemes.Tapasztalt pár vagyunk kialakult metodikával az ismerkedést illetően,így ha csak az időnket akarod rabolni ne tedd mert gyorsan rövidre záródik a történet!Válasz csak a komolyan vehetőknek.
Köszönjük.
Április 25.-27.-ei hétvégére keresünk elsősorban biszex érdeklődésű partner(eket) többesre,cuckold-ra az adatlapunk alapján.Délután ismerkedés,este és éjszaka erotika.Helyszin Jászberény,de kimozdulunk ha érdemes.Tapasztalt pár vagyunk kialakult metodikával az ismerkedést illetően,így ha csak az időnket akarod rabolni ne tedd mert gyorsan rövidre záródik a történet!Válasz csak a komolyan vehetőknek.
Köszönjük.

Sziasztok, szopnék esetleg szopatnék ma szoboszlón ha érdekel irj privátba
Sziasztok, ma éjjel Záhony, Tiszabezdéd hölgy, pár autós kalandra,
Sziasztok! Egy kellemes pár társaságát keresem aki mer találkozni. Én 37 éves igényes férfi vagyok.
Sziasztok nyiregyháza és környékeröl hölgyekkel ismerkednék
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Valaki most berettyóújfalu csonka toronynál?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Hölgyet keresek!!
Találkozásra!
Találkozásra!
Szolnokon keresek koromhoz közeli lányt, 28 éves vagyok