Szabolcsban. Mátészalka,Fehérgyarmat,környékén nincs ilyen be állós el dugot hely a hol vannak ilyen akciók?
érdemes bentebb is autóznod, nem mindíg kint az aszfaltos részen csak betekinteni
ha mész tovább, vannak beállók jobb és bal oldalt is..... majd kitapasztalod
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 16:47

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.
ird ki a fórumban hogy mikor mész, akkor esélyesebb is lehet,
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.
Nem hype, de az hogy és mert neked nem jön össze, azért nem kell negatívan hozzá állnod a dologhoz.
Ha neked sikertelen, az oka máshol keresendő, de ha ebben a stílben adod a dolgokat mint itt akkor nem is csodálkozom. Sok sikert (Ez egy válasz Kozosszimpatia üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 19:52
Ha neked sikertelen, az oka máshol keresendő, de ha ebben a stílben adod a dolgokat mint itt akkor nem is csodálkozom. Sok sikert (Ez egy válasz Kozosszimpatia üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem veled van baj... Próbálja fel hypolni a helyet,hogy népszerű legyen,és mehessen faszt verni....Nem mondom,hogy soha nem történik ott semmi,mert pl én is találkoztam már ott nővel,de nem így,hogy pont arra jártam,aztán ha már mindketten ott vagyunk,akkor dugunk? Mert van ilyen sztorija is... Nekünk előre megbeszélt volt a hely....Egyébként igen,járnak oda,de nagyon ritkán,és kevesen...Nem szabad mindent elhinni,amit itt írnak....
Olyan telt nőt keresek a régióban, akit megleshetnék meztelenül.
Ha van olyan hölgy aki kíváncsi az orosi útra, de egyedül fél, szívesen elkísérem.
Sziasztok ismerkednék Debrecenben környékén
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nekem eddig 5/0 az arányom ott. Mármint 5 alkalomból egyszer sem volt itt senki.
(Ez egy válasz Kozosszimpatia üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 19:52

Nem veled van baj... Próbálja fel hypolni a helyet,hogy népszerű legyen,és mehessen faszt verni....Nem mondom,hogy soha nem történik ott semmi,mert pl én is találkoztam már ott nővel,de nem így,hogy pont arra jártam,aztán ha már mindketten ott vagyunk,akkor dugunk? Mert van ilyen sztorija is... Nekünk előre megbeszélt volt a hely....Egyébként igen,járnak oda,de nagyon ritkán,és kevesen...Nem szabad mindent elhinni,amit itt írnak....
Sziasztok, holnap szopnék szoboszlón helyem lessz írjatok privát!!

Szevasztok. Profi képzett masszőr vagyok. Üzenetek ha látnátok bennem fantáziát
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban

Én is szívesen mennék ha van kint pár .
(Ez egy válasz jani81 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
irj,

sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Szabolcs megyei hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Igen törölték. Meg tiltottak 3 napra engem is mert létre mertem hozni egy tematikus témát.
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 13:29

Szia! Sajnos nem jó a link, valószínűleg törölték már a témát pedig eléggé aktuális lenne.
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani.
Nem neked szántam sorry, csak nem lehet törölni, csupán módosítani.
Még negyed órát maradok, hátha jönne valaki/k