Debrecen?
Debrecenben bi pasik hellyel?
Debrecen?
Debrecenben ma este valaki.Bi pasik is erdekelnek
Debrecenbe keresek ma késő delután-estere alkalmibartnert. Bi pasik is erdekelnek
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Keresünk Nyíregyházán helyel rendelkezö pasit,nőt párt.Szexuàlis életünk színesítette . Hétvégente érünk rá napközben.
Masszőr hölgyet keresek Kisújszállás környékén.
A többit privin.
A többit privin.
Sziasztok! Ma esti 3-as vagy 4-és kalandhoz keresünk 2 srácot (ha lehet baráti kapcsolatban lévő srácokat). Privát üzenetben jelentkező utazni tudó 30-50 év közötti srácok jelentkezését várjuk!
Sziasztok! 48/55 éves fiatalos biszex párként ismerkednénk gabalyodnánk biszex párokkal, srácokkal, csajokkal mindenki mindenkivel alapon! Férfi csak enyhe bi. Mától (péntek jún. 20.) pár napig Debrecen környékén vagyunk. Itt is szívesen ismerkednénk belevaló normális kultúrált partnerekkel! Leveleiteket privátban várjuk!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit ozgatné ha megdugjak a nejet?L hely kellene utazni tudok
sziasztok! ma estére szabolcsból nő esetleg házaspár találkozni? nyiregy-újfehértó-téglás-hajdúdorog-hajdúnánás környékéről,.
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok. Írtam uzenetet!
(Ez egy válasz kezdök36 üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 22:05

Sziasztok péntektől vasárnapig Hajdúszoboszlón leszünk szívesen ismerkednénk
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
2025.06.23. (hétfő) valaki, aki esetleg beülne mondjuk egy kávézóba egy ismerkedős beszélgetésre?
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
2025.06.23. (hétfő) valaki, aki esetleg beülne mondjuk egy kávézóba egy ismerkedős beszélgetésre?
Ma munka miatt kétszer is voltam arra. Sehol nem volt senki.
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt kinn valaki?
(Ez egy válasz fiatalpart üzenetére (2025. 06. 20. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom a szokásos senki!
(Ez egy válasz fiatalpart üzenetére (2025. 06. 20. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából bárkit.
(Ez egy válasz kicsi81 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Kit szeretnél kint találni?