Írtam privátba!
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Napközbeni szabadidővel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, jólszituált, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Valaki autos sex velünk irj viber számot
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ismerkedni és találkozni Velem ma este, Szabolcs, Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Valaki keres pasit szabolcsbòl?
Sziasztok Gábor vagyok lenne kedvedtek velem találkozni
(Ez egy válasz Igaziparokbihar üzenetére (2025. 06. 28. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 13:07

Sziasztok én zsanett 43 párom zsolt 35 hetero vagyunk autos szexhez szuktunk férfit
Sziasztok. Ma este hölgy esetleg pár találkozna ? Autom van. Komolyan talalkoznék.
Hali a hétvégén hajdú biharban keresnék csajokat,hölgyeket forgatásra. Többit privátban. Ha érdekel mindenképp irj.
Sziasztok. Hétfő 06.30 Nyíregyháza pár,lány esetleg. Privát üzenetben.
Párt, házaspárt keresek , helyem van , de utazok is privire szexbe nyitott pasi vagyok. Peti
Sziasztok!Hellyel rendelkező szimpatikus pár ismeretségét keressük hétvégi huncutkodásra.
Sziasztok én zsanett 43 párom zsolt 35 hetero vagyunk autos szexhez szuktunk férfit
Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
Hölgyet, párt keresek Nyíregyháza és környékéről
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Sziasztok
Mai nap nő ? Pár ?
Mai nap nő ? Pár ?
Sziasztok. Holnap délután Budapest-Nyíregyháza útvonalon keressünk bisex párt vagy bisex férfit. Üzeneteket privátban