Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Kíváncsi nőt keresek, aki szeret pasit kukkolni, izgatja ha a pasi ráizgul fel, kiveri és elspriccel...
Írj privit! google chat, vagy teams
Írj privit! google chat, vagy teams
Hajdúszoboszlón cumiztatna valaki mostanában?
Olyan högyet,nőt keresek aki szeret kifulladásig szexelni ujra és újra
Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Sziasztok! Lány vagy pár ma esti talira..?
Sziasztok. Ma Nyíregyházán szopatnék!
Sziasztok! 41 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok! Debrecen Augusztus 18 -án este! Olyan pasi akinek a csaja vagy felesége nem engedi az anált és szeretné az írjon!
Szia! Mi járatban?
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Sziasztok Jberényből keresek pm
Hölgy találkozásra van?
Sziasztok!
Petii vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. privire irjatok
Petii vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. privire irjatok
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéke? Tali esetleg vki?
Szolnokon par akit lehet kukkolni vagy beszalni? 36/165/65 barna haj zold szemu srac vagyok

Orosi út ma este pár, esetleg csaj?
Vásárosnamény és környéke valaki?
Sziasztok írtam PM.
(Ez egy válasz kisszandor üzenetére (2025. 08. 13. szerda 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 23:14

Sziasztok. Telt párommal aug 16-17- én Nyíregyházán leszünk. Szívesen fogadunk hetero alapon férfit vagy párt párcseréhez.