Sziasztok. Írtam privátban.
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 14:27

Debrecen - Hajdú-bihar környékéről, akinek lenne kedve megnézni egy pár hancúrát
Vásárosnamény valaki?
Debrecen - Hajdú-bihar környékéről, akinek lenne kedve megnézni egy pár hancúrát
Teva erdöben most valaki?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok! 32 éves pár keres egy belevaló és bevállalós hölgyet harmadiknak egy vad és felejthetetlen éjszakára! Kor és távolság nem akadály ha megvan a kémia közöttünk! Több infót privátban írok! Kép a profilon. Várjuk az üzeneteket.
UI: Urak kíméljenek minden formában! Köszönjük a megértést.
UI: Urak kíméljenek minden formában! Köszönjük a megértést.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok,50es hetero hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szia! Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek hölgy partnert.
Debrecenben most bi pasik hellyel?
Orosi úton a szürke volvos hölgy, itt van esetleg?
Sziasztok! Nyiregy és környéki magányos nő akár duci telt ? Aki társaságra törődésre vágyik valaki foglalkozzon a testével is?
Fehérgyarmat, Tivadar esetleg hölgy/pár?

Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) -> Szex nyilvános helyeken (NEM társkereső!)
"Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott." (Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
"Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott." (Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 09. 01. hétfő 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajdúszoboszlón ma délután cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Péntek este hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon.Nyíregyháza.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok. Várandós lányt keresek hajdú-biharban, de leginkább debrecen környékéről. Igényes 30as pasi.

Sziasztok!Érdeklődnék, hogy Debrecen mellett a panoráma út környékén nem szokott lenni semmilyen szex tali?