Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok! Lenne egy hölgy aki magányos vágyik hogy valaki törődjön a testével?Írj megértő alkalmazkodó vagyok
Holnap délelőtt az Orosin lesz kinn pár vagy hölgy? Privát üziben várom a választ.
Hajdúszoboszló környèkèn ismerkednèk!
Ki az aki szeretne cumizni?
Szia!
Én szívesen megnézném. (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 14:27
Én szívesen megnézném. (Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecen - Hajdú-bihar környékéről, akinek lenne kedve megnézni egy pár hancúrát
Orosi út valaki?
holgyet kenyeztetnek Debrecen kornyeken, vagy parhoz csatlakoznek, enyhe bi ok
Sziasztok. Írtam privátban.
(Ez egy válasz Melissza 2 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 14:27

Debrecen - Hajdú-bihar környékéről, akinek lenne kedve megnézni egy pár hancúrát
Vásárosnamény valaki?
Teva erdöben most valaki?
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok! 32 éves pár keres egy belevaló és bevállalós hölgyet harmadiknak egy vad és felejthetetlen éjszakára! Kor és távolság nem akadály ha megvan a kémia közöttünk! Több infót privátban írok! Kép a profilon. Várjuk az üzeneteket.
UI: Urak kíméljenek minden formában! Köszönjük a megértést.
UI: Urak kíméljenek minden formában! Köszönjük a megértést.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok,50es hetero hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Szia! Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek hölgy partnert.
Debrecenben most bi pasik hellyel?
Orosi úton a szürke volvos hölgy, itt van esetleg?