Ezt én is alá tudom támasztani.
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2025. 09. 16. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 16. kedd 10:35

Lepiter csak fiú! , nincs párja azaz nincs hölgy vele. Szóval kamus hogy párban van.
Az orosin a golf innen?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nyíregyháza környékén nő,lány,aki vágyik az anális kényeztetésre?
Lepiter csak fiú! , nincs párja azaz nincs hölgy vele. Szóval kamus hogy párban van.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Orosi úton vagy Debreceni szervízúton mai nap lenne kedve hölgynek esetleg párnak találkozni hetero alapon?
Orosi úton vagy Debreceni szervízúton mai nap lenne kedve hölgynek esetleg párnak találkozni hetero alapon?
Sziasztok!
Orosin szürke Suzuki innen van?
Orosin szürke Suzuki innen van?
Sziasztok
Én egy magas ápolt 50+ bi férfi vagyok ísmerkednék párokkal hölggyel, pasival,
Ápoltság és diszkréció! Szabolcs Borsod v Hajdu megyeiek
Én egy magas ápolt 50+ bi férfi vagyok ísmerkednék párokkal hölggyel, pasival,
Ápoltság és diszkréció! Szabolcs Borsod v Hajdu megyeiek

Sziasztok! Nyíregyháza debrecen környékén párt keresek izgalmas kalandokhoz. Lenne páros aki csatlakozna?
Sziasztok! Nyíregyháza debrecen környékén párt keresek izgalmas kalandokhoz. Lenne páros aki csatlakozna?
Sziasztok!
Hölgy vagy pár Szolnokon és/vagy környékén?
Hölgy vagy pár Szolnokon és/vagy környékén?
Sziasztok. Holnap debrecen BMW gyáron belül valaki tali?
Hölgyeknek élményautózás a keleti régióban

Most párban.
(Ez egy válasz Pit. üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott csak fiú van. Többen írták már hogy kamu a hölgy fél..
Szia,te a lány vagy a fiú vagy a pár tagjai közül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 21:19
Törölt felhasználó (4784621)

Sziasztok ismerkednék 30 éves vagyok(Tiszafüred)
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok ismerkednék 30 éves vagyok(Tiszafüred)
Holnap vagy Kedd délelőtt az Orosin hölgy vagy pár lesz kinn? Választ privát üzenetben várok.
Sziasztok!
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi
Ma este hölgyel vagy párral szívesen találkoznék Debrecenben vagy környékén, utazni tudok.
23 éves kedves fiú vagyok többes tapasztalattal.
Puszi