Orosin bármi élet?
Üdv! Mai napra masszőrt keresek!
Mátészalka kocsord fehérgyarmat környékén keresek hölgyet ma délelőtt alkalmi kalandra
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Ma esetleg hölgy vagy pár ebéd után akik kalandoznának egy pasival, Debrecenben és környékén?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz Csakencsabi üzenetére (2025. 10. 01. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 23:36

Olyan pasit keresünk harmadiknak feleség örömére
Aki személyesen találkoza is előtte.
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
És lehetőleg hosszú távra keresnénk.
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
Olyan pasit keresünk harmadiknak feleség örömére
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
Sziasztok
Hajdú Bihar és környékéről keresnék hosszú távra hölgy partnert!
Egy viszonylag sportos 30as srác
Hajdú Bihar és környékéről keresnék hosszú távra hölgy partnert!

Sziasztok. Párokkal ismerkednénk.
Hajdúsámson környékén valaki?
Debrecen Teva környékén kalandoznék!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Jóreggelt! Mátészalkán keresek hölgyet ma délelőtt alkalmi titkos kalandra. Kb délig vagyok szalkán. diszkréció fontos!
Napközbeni szabadidővel rendelkező, hölgyet, párt keresek alkalmira vagy hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok valaki debrecen és környékéről tali?

Sziasztok! Mostanában Hölgy vagy pár Berettyóújfaluban autós kaland? 30 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok, borsodi, szabolcsi párokkal találkoznék ma vagy holnap!
Sziasztok! Debrecenben keresek nőt alkalmi kalandra, (ha úgy alakul akár tartós titkos szex kapcsolatra is) ma 13 óra körül. Diszkréció fontos! Kor nem lényeg.