Ma este Beretyoyjfalu es kornyeken valaki szopizna?
Ma esti erotikus pótszilveszteri huncutkodáshoz keresünk hasonló gondolkodású bisex női tagú párt. Több info privátban.
Sziasztok, hétfő reggelre keresek valakit aki lecumizna
....
....
Társat keresek együttlétre. Nincs elvárás. Nem magamnak szeretném kiverni ha úgy tartja kedvem.
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok! Hetero alapon csatlakoznék párhoz!
Meztelenkedni szerető nőket, párokat keresek Debrecenben most tudok indulni.
Keressük egymást privátba.
Keressük egymást privátba.
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait. Ebben a korosztályban pár is érdekel..
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban... smile
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja..
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak.....
Hely lehetősége elengedhetetlen..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ötvenes éveim vége felé járok és ez már az a kor, amikor az ember minden pillanatot megbecsül, mert ki tudja, meddig teheti még…..
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, aki imádja, ha kitartóan, szakértelemmel nyalják, mindenhol..
Akinek belefér egy találkozás egy jóképű, nem bácsis, sportos ötvenessel és volna olyan jó, hogy éltesse benne a reményt és szebbé tegye ezt az időszakot.
Olyan laza lányt, akinek belefér, hogy segítsen a vágyaimat kiélni úgy, hogy közben ő is rendkívül élvezi a különleges együttlétet egy nagy tapasztalattal rendelkező, apja korú férfival.
Csak engedje, hogy akár viszonzás nélkül tegyem, minden más igénye szerint.
Kedves „szívességéért” olyan élményt kap, amit soha nem felejt.
Köszönöm!
Sziasztok valaki ma tiszafured?
Jászladány környékén szopnék idősebb mackós uraknak!
Szombat este Nyíregyházán keresek egy izgalmas kalandot.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
Mától Vasárnapig Hajduszoboszlon a barátság hotelbe leszünk! Szivesen csatlakoznák párokhoz esetleg szóló hölgyekhez!
Jó fiatal vékony fiút keresek cumiztatni
Szabolcsi, főként Nyíregyháza környéki hölgyekkel ismerkednék. Kémia esetén természetesen többet szeretnék, mint ismerkedés.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Szabolcsi, környéki fiatal pár????
SZIA AGY SZÁMOT
(Ez egy válasz jbhboy üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 01:08
Mai nap Debrecenben az Aquatikum szaunájába párként ismerkednénk 40 év alatti pasikkal
Boldog új évet mindenkinek! Önmagára igényes heteroként hosszútávra párhoz csatlakoznék!

vazelinator

Penny