sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte dugjak meg a nejet vagy vele kozisen? Hely kellene utazni tudnek!
Vannak itt Macikedvelő pasik? Hajdú-Bihar megye
Sziasztok! Ma estére keresünk férfit! Esetleg párt
Sziasztok!
Ma estére keresünk férfit jó mérettel csinos női tagunknak!
Ma estére keresünk férfit jó mérettel csinos női tagunknak!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok, Fehérgyarmat szük térségben valaki?
Sziasztok! Srácot keresünk késő esti talira (ma szombat este 22:00.után)
adatlapunk szerint mai napra is keresünk!
Bogat és bator kozzt nincs max 15 cmes farku ferfi aki szeretne a felesegemre elvezni?
Nyiregy valaki?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Farok meret max 15cm ig. Idősek előnyben 45-50 felett. Ők akar plusz dolgot is kaphatnak.
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (tegnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:16
Nyirbator és Nyírbogát kozott lehet kukkolni a feleségem autóban mikozben maszturbal vibratorral. Cak nezed és vered a farkad a végén raelvezhetsz Arc és punci valamint a hátsó bejarat kivetelevel. Videozunk arc nelkul akar 2-3 ferfi is johet vagy akar egy pár. A pár csak ők ketten.csak olyan irjon aki egy oran belül tud jönni.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Nyirbator és Nyírbogát kozott lehet kukkolni a feleségem autóban mikozben maszturbal vibratorral. Cak nezed és vered a farkad a végén raelvezhetsz Arc és punci valamint a hátsó bejarat kivetelevel. Videozunk arc nelkul akar 2-3 ferfi is johet vagy akar egy pár. A pár csak ők ketten.csak olyan irjon aki egy oran belül tud jönni.
Sziasztok! Srácot keresünk késő esti talira (szombat este 22:00.után)
Sziasztok! smile
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi... smile
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt... wink
Köszönöm! smile
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi... smile
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt... wink
Köszönöm! smile
Most vagy este pár nő aki komolyan is gondolja? Diszkrét nem tolakodó vagyok.
Sziasztok. 16:00 kor Tiszafüred szabad strand parkoló? Várom a privát üzeneteket!
Dél körül nem volt senki.
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (tegnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator