Debrecenben most délelőtt hölgy vagy pár alkalmi titkos kaland? Csak diszkréten
Csak Nyíregyháza???
(Ez egy válasz Flash99 üzenetére (ma 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:06
Sziasztok,
Nyiregyen keresek olyan nőt vagy párt aki hellyel rendelkezik és benne lenne egy jó masszázsban vagy csak simán egy kalandban.
Nyiregyen keresek olyan nőt vagy párt aki hellyel rendelkezik és benne lenne egy jó masszázsban vagy csak simán egy kalandban.
Sziasztok ! Olyan csinos nővel ismerkednék aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki keresi a lehetőséget egy szenvedélyes kapcsolartra Szolnok vonzáskörzetében. Egyenesen megfogalmazva: szexpartnert keresek, vágyom az izgalomra ! Ha tetszik, amit látsz, és te is szeretnél valami újat, írj rám!
Nyiregyen senki ?
Tiszafüred és környékén kit látogathatnék ma meg ésszerű távolságon belül
Ma este Nyiregyházán,feleség előtt férjet,barátnő előtt barátot szopnék,leszopnék.
Nyiregyházán ma este,feleség előtt férjet,barátnő előtt barátot szopnék,leszopnék.
Tiszafüreden egyedül vagyok itthon és meztelen ki látogatna meg
Sziasztok,
Sziasztok kedd 16óra utánra keresek hellyel rendelkezőt minden jóra
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párokat keresek, akik szívesen pattannak országúti bringára, és benne vannak egy-egy jó kis túrában bárhol az országban. A lényeg a jó társaság és a közös élmények, nem a szexközpontú ismerkedés. Ha a naturista vagy nudista programok sem állnak távol tőled, az külön plusz, de minden a kölcsönös szimpátián múlik - ha megvan a kémia, bármi lehet belőle. Ha úgy érzed, passzolhatunk egymáshoz, írj egy üzenetet.
Sziasztok! Megpróbálkozunk a lehetetlennel. Szerda délelőtti időpontban lenne e olyan PÁR aki találkozna és fogadni is tudna minket Nyíregyháza Debrecen vonzáskörzetében. Leveleket privátban várjuk már ha lesz
Debrecenben cumiznék masztiznék illetve a szőrös farkammal cumiztatnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
van itt aki nem kamu
Sziasztok! Március 24-én és, vagy 25-én estére keresünk Nyíregyházán fiatal, jó méretű pasit hetero alapon.
Privát leveleket várunk, képpel!!!!!!
Privát leveleket várunk, képpel!!!!!!
Karcagon M masszázs hölgyeknek és uraknak egyaránt.

vazelinator