Párt illetve fiút keresünk maestére akik tudnak utazni is!! Viberszam előny.
Debrecenben este megiszunk valamit, pasi társaságát szívesen vesszük.
Szia, hol? Mire?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
hellyel rendelkezó hetero pasi vagy pár van itt?
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok!
Pet vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is irjatok párok házaspárok puszi
Pet vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is irjatok párok házaspárok puszi
Szolnok környéki aktív pasi?
Biszex párt keresek mind2 fél örömére!
Idősebb házáspárt, párt keresek, akik szeretnék szexuális életüket feldobni egy 50-es éveiben járó, kellemes külsejű férfival, aki mindkét fél számára szeretne örömet szerezni hosszú, tartalmas, nem kapkodós együttlétben.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Swingerező, gyakorlott párokkal nem szeretnék találkozni, kérem, ne is keressenek.
Olyanokra gondolok inkább, akik eddig csak gondolatban tették meg hármasban, vagy nagyon kezdők.
Hely elengedhetelen, kb. az ország keleti részén inkább, vagy Budapesten.
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű nyalószolga pasival nyalatni magát, a végtelenségig.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat puncival, fenékkel
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Szopatható hölgyet keresek Debrecenben a mai napra! Kor alkat nem számít!
Sziasztok!
Szabolcsi pár van itt aki pasit keres?
Szabolcsi pár van itt aki pasit keres?
Esetleg itt van az a fekete hajú hölgy akivel ma nem sikerült a debreceni szaunában kettesben maradni, sehogy sem jött össze mindig volt valaki vele és velem is .
sziasztok! szép estét! van itt szabolcsbol nő,vagy házaspár? nyiregy-újfehértó és környékéről??
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ma este lányokhoz parokhoz csatlakoznèk hajdu bihar vagy szabolcs megyèben
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Orosin lesz ma valami?
Az merre van?
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (2026. 03. 27. péntek 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
30as feleségem puncis tangájàt cserélném , hasonló feltételekkel és éreklődésű emberrel Szolnokon vagy a környékén.

vazelinator

jvs