Sziasztok! Nővel párral ismerkednék hetero alapon Nyíregyházán. De utazni is tudok.
Ma délután valaki az Orosin?
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert!
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert!
Szia! Engem is érdekelne!
(Ez egy válasz Pervidolog üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 05. vasárnap 10:53
Szia szabolcsi 50 espár esetleg érdekelne a nő 165cm vörös haj 70kg barna szem 85c mell. Aki tényleg szeret szopni és szereti ha jól kivan nyalva. Akkor seggbe is lehet. a férj 175cm 95kg fekete haj barna szem hetero
Szia szabolcsi 50 espár esetleg érdekelne a nő 165cm vörös haj 70kg barna szem 85c mell. Aki tényleg szeret szopni és szereti ha jól kivan nyalva. Akkor seggbe is lehet. a férj 175cm 95kg fekete haj barna szem hetero
(Ez egy válasz diszkrétbarátság üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 05. vasárnap 07:39
Sziasztok.Hölgyet keresek tartósabb laza kapcsolatra. Egy helyes,kedves párhoz is csatlakoznék. Szabolcs megye.
Tök mindegy, mit írok ide.... Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
igen
(Ez egy válasz Boborjan01 üzenetére (2026. 03. 30. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Hölgyet keresek tartósabb laza kapcsolatra. Egy helyes,kedves párhoz is csatlakoznék. Szabolcs megye.
Van itt Szabolcsi pár vagy nő akihez lehet csatlakozni?
☕️
Sziasztok! 42 éves 176 cm magas 80 kg rövid barna hajú és barna szemű pasi vagyok! Április 8-án délelőtt Debrecen keresek duci hölgyet vagy pár kor nem számít! Írj privátban!
Hölgyet párt keresek Szabolcsból
Ma este Debrecenben pàr vagy csaj? Nyitott, tapasztalt igènyes sportos pasi vagyok, helyem van...
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
csak telszáma sincs nemhogy hele
(Ez egy válasz baszos19 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes húsvéti ünnepet !
Sziasztok
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 04. 04. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
husvétkor ráérünk
Igényes izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
valaki?

vazelinator

Vivien 2