Tiszafüred környékén holnap napközben csatlakoznék párhoz mindenre nyitottan, ahogy szeretnétek. Ápolt, intelligens pasi vagyok.
Sziasztok! Hajdúszoboszlói hölgypartnert keresek hosszú távra, akár rendszeresen itt nyaraló hölgy partnere is lennék! Hátha sikerül!
Hölhyet meresek, akit mrgmaszírozhatok!
Sziasztok!
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Üdv. Holnapi nap Szolnok-Salgótarán útvonalon szívesen csatlakoznèk diszkrèten hölgyhöz párhoz. Èn 40 és potens határozott pasi vagyok
Hölgyet, párt keresek
Igényes hölgyet keresek Szabolcsban aki
Szeretem ha beleévezel a számba!
Orálcentrikus pasi vagyok!¡
er
ha nyalásról van szó! alf
ős alf
za alf
kosSzeretem ha beleévezel a számba!
Orálcentrikus pasi vagyok!¡
Orosin valaki?
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is.
Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is.
Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Tudj délelőtt találkozni. Nem baj ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Kinézetem a Vekerire, sehol senki!
Sziasztok biszex pár szabolcsban vagy hajdú megyèben?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok!
Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Hölgyeknek,pároknak,igényes randi helyet tudok biztosítani. Természetbeli fizetséget elfogadok.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!

vazelinator

klaudiacica
Gabriella Black