Egy jó sex partiba benne vagyok szombaton hajdúböszörményben
(Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 05:04
Sziasztok! Szombat estére keresünk privát hazibulit grill partin részt vennénk
Szombat reggel 7:30 tól kecskeméten leszek.
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.
Hétvégére hajdúböszörménybe keresek hölgyet vagy hölgyeket feleségeket vagy párokat egy kis kényeztetésre
Egy jó sex partiba benne vagyok szombaton hajdúböszörményben
(Ez egy válasz mk992 üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 05:00
Sziasztok! Nyíregyházàn keresek ma délelőtt játékra hellyel rendelkező hölgyet / párt.
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégére keresek fiatal, nagy farokkal rendelkező pasit, párosunk női tagja.
Hétvégére keresek fiatal, nagy farokkal rendelkező pasit, párosunk női tagja.
Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
iktt vagyunk
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 19:05
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Debrecen, Nyíregyháza környékén keresem pár, bi pár társaságát, napközbeni és találkozásokhoz.
37 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok. 185/90, 18/5 intimmel.
37 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok. 185/90, 18/5 intimmel.
Sziasztok!! Ma este párt fogadnék.. diszkrét igényes nem dohányzó ffiként!!
Sziasztok, a mai napra keresek mostantól partnert/eket alkalmi talira
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Fehérgyarmat-Mátészalka környéken valaki egy kis kaland most délelőtt? Csak hetero
Ki fog ma napozni Hajdúban
Sziasztok! Szombat estére keresünk privát hazibulit grill partin részt vennénk
Sziasztok! Nyíregyházàn keresek ma délelőtt játékra hellyel rendelkező hölgyet / párt.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Szolnoki pihenőben esetleg pár hölgy aki találkozna?

vazelinator

kndogs
Victoria Rose