Szia!
Privátban meg tudnád írni ezeket a helyeket? Nekem napközbeni kellene és könnyen megközelíthető legyen valamint Nyíregyháza közelében,mondjuk olyan 5-10km távolságra max.
Köszi a segítséget! (Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2026. 07. 17. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 13:23
Privátban meg tudnád írni ezeket a helyeket? Nekem napközbeni kellene és könnyen megközelíthető legyen valamint Nyíregyháza közelében,mondjuk olyan 5-10km távolságra max.
Köszi a segítséget! (Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2026. 07. 17. péntek 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy pár ilyen. De nem írtad mennyi a max távolság, milyen napszakban keresel, mennyire legyen könnyen megközelíthető. Mert ami este/éjszaka megfelelő az nem biztos, hogy nappal is az.
Szabolcsban keresek olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Párom szeretné kipróbálni a csajos élvezeteket!
Helyem van de utazni is tudunk!
Párom szeretné kipróbálni a csajos élvezeteket!
Helyem van de utazni is tudunk!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nekem jó! Kérdés, hogy nekik jó megfelelő.
(Ez egy válasz Lg2023 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Estére párt esetleg hölgyet fogadnék akar ott alvással…. Csak nézném őket de igény esetén szívesen kényeztetném a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt! Diszkrét igényes nem dohányzó ffiként!!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Fehér peugeot-os szőke hölgy az Orosin esetleg innen volt?
Van egy pár ilyen. De nem írtad mennyi a max távolság, milyen napszakban keresel, mennyire legyen könnyen megközelíthető. Mert ami este/éjszaka megfelelő az nem biztos, hogy nappal is az.
(Ez egy válasz ferfi.nyh üzenetére (2026. 07. 17. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 17. péntek 11:15
Olyan helyet keresek Nyíregyháza környékén, ahol nyugiban lehet autóban szexelni. Ez nem felhívás arra, hogy lehet csatlakozni, hanem javaslatokat várok olyanoktól, akiknek esetleg van ilyenben tapasztalatuk. Tényleg elhagyatott, kukkolóktól és váratlan látogatóktól mentes helyre gondolok, de azért ne legyen nagyon világvége hely sem. Az Orosit ne is ajánljátok, mert mint mondtam, egy édes ketteshez keresek diszkrét helyet, nem többes mókázásokhoz. Köszönöm a megértést és a javaslatokat!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Apagy nyiregy most valaki
Olyan helyet keresek Nyíregyháza környékén, ahol nyugiban lehet autóban szexelni. Ez nem felhívás arra, hogy lehet csatlakozni, hanem javaslatokat várok olyanoktól, akiknek esetleg van ilyenben tapasztalatuk. Tényleg elhagyatott, kukkolóktól és váratlan látogatóktól mentes helyre gondolok, de azért ne legyen nagyon világvége hely sem. Az Orosit ne is ajánljátok, mert mint mondtam, egy édes ketteshez keresek diszkrét helyet, nem többes mókázásokhoz. Köszönöm a megértést és a javaslatokat!
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Rendezett életet élek, dolgozom, családom van, és hiszek abban, hogy az emberi kapcsolatok nem mindig férnek bele a megszokott sablonokba.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
40 éves, 180 cm magas, 80 kg-os, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Kapcsolatban élek, és fontos számomra az őszinteség, ezért ezt már az elején szeretném jelezni. Olyan ismerkedést keresek, amely kölcsönös tiszteleten, bizalmon és jó kommunikáción alapul. Fontos számomra az intelligencia, a humor és az, hogy lehessen egymással beszélgetni.
Elsősorban hölgyekkel és nyitott gondolkodású párokkal szeretnék megismerkedni. Férfiak kérem, ne keressenek.
Augusztus 7–12. között Hajdúszoboszlón leszek. Ha te is, vagy ti is akkor nyaraltok ott, szívesen találkoznék egy kötetlen beszélgetésre a strandon. Szerintem néhány perc személyesen sokkal többet elárul egymásról, mint hetekig tartó üzenetváltás.
Ha szimpatikusnak találsz vagy találtok, örömmel veszem a közeledést.
Fehérgyarmat Mátészalka hölgy mostanában?
4 után hölgy az Orosin, vagy Nyíregyen bárhol?
Grill mehet. Van hozzá minden.
(Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 16. csütörtök 05:04
Sziasztok! Szombat estére keresünk privát hazibulit grill partin részt vennénk
Hajdúböszörményben de a környéken én is szívesen csatlakoznék ha lehetséges
(Ez egy válasz Edinajani üzenetére (2026. 07. 16. csütörtök 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Beszállok én is szivesen..
(Ez egy válasz Dezsi5 üzenetére (2026. 07. 17. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy jó sex partiba benne vagyok szombaton hajdúböszörményben
Szombat reggel 7:30 tól kecskeméten leszek.
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.

vazelinator

dangerndsissi
Vladimira