Szolnok vagy környékén valaki, nyitott, egy helyes, rendes, tettrekész Férfira? Hölgyek, párok?
Nőt keresek alkalmi/ hosszú távú szexkapcsolatra . 30as ápolt nem dohányzó srác vagyok. Helyem van Debrecenben.
Sziasztok! Párt esetleg hölgyet fogadnék Szerda délután este…akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetném,masszíroznám simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Megbízható diszkrét igényes nem dohányzó ffiként!!
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Az augusztus 20-ai hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón wellnessezünk. Szivesen megismernénk hozzánk hasonló Párt,akikkel színesebbé tehetnénk az ott töltött időt. Privát üzenetet várunk
Holnap kora reggel indulok Budáról- Nyíregyházára, hölgyet szívesen elviszek magammal!
Szabolcs megyében szopatatnék!
Intelligens párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok! Ma masszirozni tudó és szerető fiút fogadnék a lakásomon. Ha kedved támad valamit bekapni közben nem fogok szólni érte
Sziasztok holnap Nyíradony fele valaki!
Sziasztok. Szerda éjszaka Nyíregyháza környékén keresnék egy szinpatikus párt. Én igényes, sportos pasi vagyok. Írjatok, és tali. Kamusok kíméljetek.
Fehér transporter az orosin innen van?
Sziasztok hölgyet párt keresek ma este Debrecen Nyiregyhaza akár bi is
Sziasztok! Olyan 40+ hölgyet keresek Debrecenben akit izgat a fiatalabb korosztály. Közös szimpátia és diszkréció fontos!
Most valaki az orvosi, vagy Nyiregyen?
Sziasztok! kukkoható párokat keresek ,mindkét fél örömére! Diszkréció fontos. Köszönöm.
Mi Hajdúszoboszlón wellnessezünk,mi tagadás,volna ötletünk.....
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 06:35
Hosszú hétvégére valaki tud ajánlani egy jó programot? Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Puszik. Manna
Puszik. Manna
Hosszú hétvégére valaki tud ajánlani egy jó programot? Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Puszik. Manna
Puszik. Manna
Fekete Volkswagen?

vazelinator

DrAnthony