Miért nem mentél oda hozzájuk?
(Ez egy válasz Assertive üzenetére (ma 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Az orosi szervízúton fekete Ford kombi innen van?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék (szőrös farokkal) masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Ez mindig úgy van. Csak most tudunk, hogy nem is olyan rossz volt a hely!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:44
Bezzeg amikor üzemelt, alíg mentek vendégek...akkoriban sokkal közelebb volt Bp
ezért (is) szűnt meg!
Most hogy nincs, hiányzik
ezért (is) szűnt meg!
Most hogy nincs, hiányzik
nekünk is írt levelet szegényke! nagyon szeretne dugni, régóta állhat már a zászlaja. Biztos az egyetemi végzettséget keresik benne a párok de nem találják!
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:05
Végzettséged : egyetem!!!
Helyesírás ????
De ne húzzuk az időt!!
Mert fontos a “ szimpatija”
Helyesírás ????
De ne húzzuk az időt!!
Mert fontos a “ szimpatija”
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Hölgyet, párt keresek
55év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Helyel rendelkező pasit keresünk harmadiknak cukoldra közös kényeztetésre a hölgy tagunk örömére.
Végzettséged : egyetem!!!
Helyesírás ????
De ne húzzuk az időt!!
Mert fontos a “ szimpatija” (Ez egy válasz szabolcsi89 üzenetére (ma 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:05
Helyesírás ????
De ne húzzuk az időt!!
Mert fontos a “ szimpatija” (Ez egy válasz szabolcsi89 üzenetére (ma 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero spotos figyelmes pasi keres igazan szexere vagyo holgyet, vagy part. Utazni tudok, akarok es szexelni is. Ne huzzek az idot talizunk, lasuk van e szimpatija. Mihamarab szervezunk egy szimpatija talit....
Sziasztok! Ma estére is keresek srácot,nőt, párt, transzit Hajduszoboszlón!
Hetero spotos figyelmes pasi keres igazan szexere vagyo holgyet, vagy part. Utazni tudok, akarok es szexelni is. Ne huzzek az idot talizunk, lasuk van e szimpatija. Mihamarab szervezunk egy szimpatija talit....
(Ez egy válasz TutiPárosDb üzenetére (tegnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:23
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit hetero alapon hármasra. Kb 40 éves korig. Utazni tudj, Debrecentől pár kmre lakunk. Szép napot kívánunk mindenkinek!
Sziasztok! Fél 10 körül valaki az Orosin?
Párt keresünk ahol a hölgy bi aktív!
Helyem van de utazni is tudunk!
Diszkréció természetes!
Helyem van de utazni is tudunk!
Diszkréció természetes!
Annó voltunk párszor. Voltunk párral is,meg volt beszáló pasi is. Jó is volt.
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma pár? Debrecen!
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz.
Várom a kedves leveleket és lehetőséget... Köszönöm szépen!
Ma este szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz.
Várom a kedves leveleket és lehetőséget... Köszönöm szépen!
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe. Lányt vagy párt keresek.
Ma és holnap hajdúszoboszlón vagyok a kempingbe. Lányt vagy párt keresek.
Sziasztok!
Sokat Debrecenben tartózkodó srác vagyok. Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz a hölgy örömére.
A mai nap is tökéletesen megfelel
Sokat Debrecenben tartózkodó srác vagyok. Szívesen csatlakoznék egy kedves párhoz a hölgy örömére.
A mai nap is tökéletesen megfelel

vazelinator

baxi2