Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok! Debrecenben keresek meztelenkedni szerető, kukkolható hölgyet/párt délelőtti leskelődésre! Diszkréció fontos!
Sziasztok!
Ma délelőtt lesz kint valaki a TEVA erdöbe?privátba kérem az üzenetet!
Sziasztok!
Szabolcs megyében keresek idősebb, elhanyagolt meleg/bi vagy kíváncsi heteró pasit akit orálisan kényeztethetek
Jóreggelt! Debrecenben keresek elhanyagolt anyukát, hölgyet diszkréten. Olyat akinek délelőtt lenne szabadideje vágyai kielégítéséhez! Diszkréció szimpátia fontos !
Polgáron vagy Tiszaujvárosban keresek kukkolható párt esetleg hölgyet. Ha érdekel írj és megbeszéljük
Debrecen vekeri tóra tervezek kimenni a héten. Párok lányokkal taliznék. Üdv nagy farkú pasi
Debreceneben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt pasi vagyok.
Valaki orosi? Bármire
J-N-Sz megyében kukkolnék párt,vagy ha szeretné a férj,megszopatnám a feleséget.Akár heti 1..2 alkalommal.
Amilyen bombajól nézel ki szerintem soràllàs volt.
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem csoda
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2026. 09. 19. szombat 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Olvasom többször ,hogy" orosi úton tali,orosi úton kukkolas stb"Mit lehet tudni az orosi útról ?Melyik részét érdemes làtogatni?
Én is nagyon szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2026. 09. 19. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben kivernék egy nagy faszt, helyed legyen.
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok! Nyiregyi 50 èves fèrfi barátság extrákkal kapcsolatra keres egy női partnert vagy akár anyagi nèlkül masszirozok
Sziasztok!
Egyedülálló hölgyeknek hàzkörüli és házon belüli munkában szívesen segítek, Karcag és környékén.
Egyedülálló hölgyeknek hàzkörüli és házon belüli munkában szívesen segítek, Karcag és környékén.
Sziasztok! Ma délutánra,estére keresek diszkrét párt,kellemes időtöltésre....

vazelinator

bubo83
Silvia Saint