Perverz játékhoz keresek hölgyet Miskolc mellett.
Helyem van,de utazni is tudok.
Helyem van,de utazni is tudok.
Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

sziasztok Péntek estére vagy Szombat estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Hópihe79-ről van valakinek valami infója? Komoly párnak adják ki magukat, elkérték a telószámot hogy felvesznek Viberen és beszélünk. Azóta felszívódtak..
Nekem megadták a számukat, hogy beszélünk Viberen. Beszéltünk is pár szót, aztán eltűntek azóta is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 19. szerda 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 15:44
Törölt felhasználó (4746147)

Kamus! Csak felbiztat hogy mikor es hol jo nekik azt a vegen meg letilt mindenhonnan szo nélkül...
Csöpög a farkam.valaki leszophatna ózdonn
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Nőt párt nyalnek dugnak kor alkat nem.szamit
Tiszanànàra keresek hölgykisérőt
Én meg nyalni szerető hölgyet keresek Miskolcon
Határozott, vagány, nyalatni szerető ápolt Hölgyet keresek/imádnék!!!
Miskolcon ma délelőtt párt fogadnék lakásomon. Cserébe kukkolnék.
Tud valaki egy jó kis vendégházat? Szaunával, dézsával ahol kevesen vannak és lehet meztelenül használni a dolgokat? (Észak Magyar) Válasz ha lehet priviben!
Sziasztok! 36 éves igényes vastag farkú pasi feleséget vagy barátnőt kényeztetne a párja szeme láttára. Többesben tapasztalt, utazni tudok!
Eger és környékén közös masztira keresek hölgyet párt akár nyilvános helyen is csinálhatjuk
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma estére hölgyet párt fogadnánk Szerencs mellett lakásomban.Hárman vagyunk 2 pasi 1 hölgy
Heves megyei passziv pasi vagy passziv ffi tagú pár ma estére?
Priviben ír
Priviben ír