Sziasztok. Tisza-tó környékén ismerkednék.
sziasztok pingyom környékét ismeri valaki ? nagy valószínűséggel Miskolc vagy környékiek többet tudnának mondani
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 34 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Holnap (10.22 kedd) estére keresek párt miskolc és környéke. Privit Írj ! Üdv
Hali
Valaki Ózdon szopatna kezdő bi srácot ma délután?
Valaki Ózdon szopatna kezdő bi srácot ma délután?
Ózdon nem szopatna valaki most?
Sziasztok ..szeretőt keresek diszkrét kapcsolatra 25-55 közötti hölgy személyében..én 45 éves pasi vagyok..Heves megye...
Sziasztok! Továbbra is keresem azt a korombeli házaspárt, akiknél tartósan masszírozhatom, kényeztethetem a feleséget a férje előtt..Gyöngyös és közvetlen környékén.
Sziasztok Miskolc környékén fogadni tudó férfi ? Max 40éves korig a hölgytag örömére
Sárospatakon hölgyet és/vagy párt keresek ma-holnap estére....írj/atok telefon,viber elérhetőséget.
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
sziasztok olyan párokkal ismerkednek akik szeretik az elojatekkenbt az erotikus masszirozast hely kelene utazni tudnek
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma miskolcon, pár, vagy arányos nőies bi pasi, harmadiknak?
Hali
Délután 3ig szabad vagyok Ózdon nincs valaki akinek lenne kedve szopatni/nyalatni?
Délután 3ig szabad vagyok Ózdon nincs valaki akinek lenne kedve szopatni/nyalatni?
Egyedülálló hölgyet keresnék Miskolcon.
Ma napközben keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! TISZA-TÓ ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresem!

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok, Heves megyében szívesen találkoznék párokkal, akár ma este! Fogadni és utazni is tudok…
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?