Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Sziasztok, olyan nőt keresek, aki a dildót, plugot nem csak magán szereti használni. Esetleg van felcsatolhatósa
A kert ásása kellően izgalmas? Utazhatsz is hozzá..
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (ma 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:42
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprpbalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Két férfi csinos sub nőt keres.
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprpbalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Sziasztok, péntek estére keresek hölgyet, párt Miskolc környékén közös örömök megéléséhez.
40-es jóképű férfi vagyok.
40-es jóképű férfi vagyok.
Sziasztok!
Ma este szívesen lennék egy hölgy vigasza, esetleg egy pár játszótársa.
Ma este szívesen lennék egy hölgy vigasza, esetleg egy pár játszótársa.
Párok hölgy tagját Masszíroznám
Miskolci párt keresek ahol mindkét fél szopna, vagy én a feleséggel együtt. Helyem van
Sziasztok ma estére vagy péntek (holnap) estére 18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Gyöngyösön keresek kiváncsi pasit aki kiverné a farkam akár a párja elöt is diszkréció adott és elvárt.privátba kers
Sziasztok ma délelőtt valaki sex ?
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Miskolci 50-es hölgyet keresek vagy biszex párt
Hali.
Megkóstolnék egy szép teli farkat Ózdon.
Diszkréció adott és elvárt helyem van.
Megkóstolnék egy szép teli farkat Ózdon.
Diszkréció adott és elvárt helyem van.
Sziasztok!
Holnap délelőtt elsősorban párokkal ismerkednék Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Utazni tudok.
Holnap délelőtt elsősorban párokkal ismerkednék Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Utazni tudok.
Később este?
(Ez egy válasz High Voltage üzenetére (tegnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:52
Üdv. Ma délután Egerbenleszek autóval, ráérő vagy unatkozó hölggyel szívesen találkoznék.

vazelinator

Aston