Ma délután,Tiszaújváros és környékén lenne valakinek kedve egy gyors kalandhoz?
Sziasztok szívesen ismerkednék nőkkel párokkal eger Gyöngyös Ózd körül
Eger-Miskolc környékéről Nővel ismerkednék.
Sziasztok! Diszkrét párhoz csatlakoznék!
Sziasztok!
Írtam privát üzit. (Ez egy válasz pár09 üzenetére (tegnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:14
Írtam privát üzit. (Ez egy válasz pár09 üzenetére (tegnap 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ismerkednénk vonzó szimpatikus 40-es pasassal de csak nagyméret jöhet szóba.Átlagos méretüek ne irjatok.Csak Kazincbarcika es Ozd között keresgelúnk.Messziröl se irjatok.
Ma kora délután kis erdei kaland b,beszélgetés,közös maszti..........
A Bükkben !
A Bükkben !
Megbizhato szopni imádo pasit vagy párt keresek gyöngyös vagy környékén.diszkréció fontoss!
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek
Balassagyarmat vagy környékén,kényeztetnék hölgyet,vagy párt,korhatár nélkül.
Ma reggel miskolc és környékén autós kaland,kukkolás?
Ma estére keresek unatkozó Hölgyet!
Sziasztok! Olyan párokat vagy nőket keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intimet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen. Sportos, magas, egyetemista pasi vagyok, utazni tudok, képeim is vannak!
Sziasztok! Diszkrét párhoz csatlakoznék!
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Sziasztok.Ismerkednénk vonzó szimpatikus 40-es pasassal de csak nagyméret jöhet szóba.Átlagos méretüek ne irjatok.Csak Kazincbarcika es Ozd között keresgelúnk.Messziröl se irjatok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok. Írjatok privátban
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2026. 04. 25. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 25. szombat 16:18
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2026. 04. 25. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, 36 éves pár vagyunk Nógrád megyéből. Volna esetleg akinek lenne kedve ismerkedni?
Ma gyöngyösön lecsapolna valaki?

vazelinator

Vicky