Sziasztok! Diszkrét párt keresek,Heves,Pest,Szolnok és Borsod megyéből.
Érsekvadkert és környékén keresek hölgyet! Akár titokban is megfelel
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest, Nógrád, Heves megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest, Nógrád, Heves megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Köszönöm a választ......
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma délelött 60as moletr párhoz , bi pár pasi Borsodban.
Május 2. vasárnap Eger mellett hölgyet/párt fogadnék ebédre, masszázsra! részletek privátban!
Sziasztok keres valaki diszkrét ápolt biszex pasit gyöngyösön??
Feleség dupla - tripla örömére ismerkednénk .
Miskolc és környékén keresek nem független,40 feletti hölgyet.
Sajnos nincs!
(Ez egy válasz Kutya83 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 20:47
Egerben leszünk a hétvégén. Van arra valami swinger klub vagy swinger buli?
Engem is érdekelne
(Ez egy válasz Kutya83 üzenetére (2026. 04. 29. szerda 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 20:47
Sziasztok! Ma este hölgy, pár akiknek volna kedve egy spontán, izgalmas szexhez hetero alapon? Utazni tudok ésszerű távolságon belül…
Szia hozzam feljohetnel mar egyedul lakok
Jo lenne megint szopnom a faszod (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2026. 04. 17. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 17. péntek 06:29
Jo lenne megint szopnom a faszod (Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2026. 04. 17. péntek 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral,hölgyel taliznék diszkrét lakásomon Miskolc és vonzáskörzete.Jóképü,sármas jó méretű pasi vagyok.
Pénteken délelőtt, kora délután találkoznék lánnyal, párral.
Esetleg ma lenne kedvetek szórakozni?:P
(Ez egy válasz Npar22 üzenetére (2026. 04. 28. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen! Imádok női puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!
Sziasztok!
Miskolcon, esetleg Salgotarján, Balassagyarmat környékén hölgyet keresek titkos együttlét eltöltésére. 32 éves, 180cm magas, sportos alkat vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj üzenetet.
Miskolcon, esetleg Salgotarján, Balassagyarmat környékén hölgyet keresek titkos együttlét eltöltésére. 32 éves, 180cm magas, sportos alkat vagyok. Ha felkeltettem érdeklődésed írj üzenetet.

vazelinator