van amit akarsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 18. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 23:46
Törölt felhasználó (4171012)

fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
17be csak szopatok,így hogy nincs más.most.
Sziasztok! Holnap délután ,hetero alapon , hármas kalandra keresünk fiatal ( max 32 éves ) srácot. Barátnőm szülinapja lesz! Csak fényképpel , adatlappal . Vác -Dunakeszi környékén leszünk. Üzit küldj
Kecskeméten keresek olyan nőt aki szereti ha gyúrják a melleit ! Mellmániás vagyok és ez az elsőrendű célom! Írj privátban ha érdekel a dolog!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Nagyfarkú Debreceni pasit keresünk 8,5 hónapos terhes baratnőmhőz. Cuckoldra.
Erj most ra
Erj most ra
Ma valaki Bp.?
Sopronban ismerkednék!
Sziasztok
Dunakeszin valaki mostanság ?
Dunakeszin valaki mostanság ?
Baján puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha rámspriccelnének. Kor nem számít. Búvóhely kellene.
Sziasztok, nagy de tenyleg nagyfarku 21 cm től bi fiút férfit keresünk az esti órákra.Révfülöpön tudunk fogadni a napokban. Megkereséseket privátban. Köszönjük, szép napot: T & P
Szegeden keresek férfit kölcsönös örömökhöz
Szopnék vékony, fiatalt most. Autózni tudok, de helyem is van.
Mélytorkosan szopnék akár ma is.
Utazni is tudok.
Utazni is tudok.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
balatonlelle környékén keresek IDŐS hölgyet aki néha kényeztetne a kezével,további részletekért privizz!!!
20-40 év közötti, lehetőleg nem duci, bp-i kanos, biszex, vagy bi érdeklődésű hetero pasit kényeztetnék. Viszonozni nem kell. Farokmasszázs, oral
Szexre keresek duci srácot Dél Pest környékén vagy Pest megyében.