Ma vagy holnap estére keressük hozzánk hasonló partnereinket.
Érett párt keresek hölgy örömére fiatal srácként. Akár ma estére is. email: deanexx@freemail.hu
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését közös rosszalkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma este nagyon nagy szél és vihar lesz.
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne

Sziasztok! Ma este feleséget , barátnőt kényeztetnék párja előtt, vagy vele közösen …
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
sziasztok! Hozzám hasonlóan mindig szexéhes, mindenre nyitott női párommal keresünk harmadiknak nőt Budapesten. Üzenetben elértek.
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönöses is. Én nagydarab férfias pasi vagyok. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél.
Nagyfarkú + 20cm igényes pasit keresünk , Nyiregyhazan Csinos 22/150/40 borotvált lányhoz CUCKOLDRA ma estére 20h-24h ig ráérünk
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
2.kerület ma csajszi,esetleg pár?
Dél körül soroksári auchannal csajszi?
3.kerület mai nap valaki,valakik?
Kecskeméten keresek idősebb nagymellű nőt szexre!Irj privátban!
Vastag farkú nős apucival ismerkednék
Budapesti idős passzívat keresek közös masztira.Korod írd meg.
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma reggel,de.!Bp.!
Szexpartnereim keresném ma reggel,de.!Bp.!