Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Hetero nemdohányzó masszőrt keresünk Budapesten ma estére hölgytagunk részére ! Xi.ker. csak privát üzeneteket várunk !
Hello! Ma estére keresünk sexpartnereket,recsken helyünk van!
Sziasztok
Ma délután spontán találkozóra valós hölgy vagy pár?
Moto
Ma délután spontán találkozóra valós hölgy vagy pár?

Moto
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy? Választ privátba várom.
Ma estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy? Választ privátba várom.
Sziasztok
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Tököl és környékén keresnék szexpartnert igényes, ápolt nő vagy pár személyében. Ha valakihez/valakikhez társulhatnék privát üzenettel folytassuk.
Sziasztok! Ma délután , kora este is kényeztetnék hölgyet , feleséget , barátnőt akár a párja jelenlétében, vagy vele közösen . Fogadni nem, de utazni tudok ésszerű távolságon belül …
Bp.?Most?
Sikerült? Vagy kamu ő is?
(Ez egy válasz Johnny1118 üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.
27 éves srácként hölgyet keresek, csatlakoznék szívesen párhoz!
intim:19/6
Többit privátban.
27 éves srácként hölgyet keresek, csatlakoznék szívesen párhoz!
intim:19/6
Többit privátban.
Ohh, de arra mentem volna! Puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 31. hétfő 02:14
Törölt felhasználó (4222642)

A pasim alszik, kibújnék mellőle és a lépcsőházban szopiznék.
IX. ker. nagykörúthoz közel.
Nem holnap, Most.

Nem holnap, Most.

Sziasztok! A mai nap keresek párt, hármas, cuckold kalandra! Autós kalandra is nyitott vagyok.
Sziasztok. Budapesti hölgyet keresek aki csatlakozna ma esti hármasunkhoz negyedik személynek.
Bp.?Most?..
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
ohh hogy miért nem olvastam korábban!,nem régértem haza pestről....
Nagyon izgatja a fantáziámat az elképzelésed !Biztos vagyok benne hogy megvadítanál!! DE Nem is fognám vissza magam!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgatja a fantáziámat az elképzelésed !Biztos vagyok benne hogy megvadítanál!! DE Nem is fognám vissza magam!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem holnap, Most.

Nem holnap, Most.

Valaki Bp?
Szia. Én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 02:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem holnap, Most.

Nem holnap, Most.