Sziasztok! Mától vasárnap estig délután és a kora esti órákban párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére ..Esetleg holnap (péntek) szívesen csatlakoznék párhoz strandolni is…
Mohács és környékén szopnék most. Hanngsújozom nem beszélgetni akarok, ragd tele a szám és megy mindenki a dolgára.
Szigetvár környékén találkoznék lánnyal párral!
Egy gyors oral a benne lenne valaki? Nagyon teli vagyok
4-14-15 kér előny utazni tudok

Sziasztok! Holnap ( péntek) reggel, délelőtt pár aki szexelne egy jót hármasban? Írjatok, és megyek, utazás nem gond!
Most du n a szepvolgyin v a 13 kerben kalandoznek hölgy v pár jön fel?
Szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2023. 06. 30. péntek 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 15:24

Na akkor még egyszer: Feleségem örömére keresünk egy FIATAL srácot hármas szexhez Győrből, ma estére. Részletek privát üzenetben.
Dabas-Gyón,Bugyi?
Sexpartnerem keresném most!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném most!
Hely kell!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek,párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
Sportos 40 es pasi extra mérettel napközben ismerkedne telki budakeszi környéke strapabíró típus kizárólag hetero alapon.
Sziasztok most napközben keresek párt, csajt! Delpestmegy környekén
Lajosmizse most de.?
Miskolcon ma keresek nőt napközben.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok párral , lányokkal ismerkednènk hétvégén Lakitelek
Sziasztok. Holnap délelőtt Bpn cumiztatnék. Írj privát.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléd,C.bercel,Lajosmizse
Sexpartnerem keresném ma reggel!
Cegléd,C.bercel,Lajosmizse