Titkos kapcsolatot keresek, ha te is, megtaláltud egymást. Írj és megbeszeljük. :*
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Keresek most egy szép puncit, akár párt, pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Veszprém és környékén vagyok ma!
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn,kölcsönös szimpátia esetén.Várom üzeneted!
Újpesten valaki most?
Ünnepek előtti szexre keresném belevaló férfias partnerem/partnereim. Elsősorban dugasra keresek jó farkú pasikat, hely oké a belvárosban.
Ma kalandot kereső bi pár vagy férfiak?
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Kocsiban vagy helyed legyen.
Pároknak,hölgyeknek,szexhez igényes randi helyet biztosítok.
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon kaland ilyen későn?
Sziasztok kedves , hölgyek és párok !
Holnap azaz hètfőn várlak keszthelyi otthonomba .
Az itt alvás megoldott külön apartmanban !
Holnap azaz hètfőn várlak keszthelyi otthonomba .
Az itt alvás megoldott külön apartmanban !
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek.
Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek.
Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok! Holnap napközben bi érdeklődésű férfi tagú párral ismerkednék Budapesten. Részletek az adatlapomon.
Ma esti kaland Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Budapesten keresem alkalmi vagy hosszútávú szexpartnerem. 35 éves pasi.
Budapesten keresnék alkalmi, vagy hosszabb távra szexpartnert. 23 éves, igényes, sportos férfi vagyok. Kép a profilomon.