Sziasztok
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.

Ma délelőtt Sárvár, Bük, Szombathely környékén keresem partnerem, partnereim! Szenvedélyes, potens, jóképű férfi vagyok.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Egy jó telszex?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Csütörtökön estefelé keresek aktivat , kamionos , fuvarozó vagy bárki csak ne légy kövér , autóba vagy akár szabadba is valahol , keress privátba ha érdekel
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Hali!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Április első pár napján keresek hellyel rendelkező párokat/hölgyeket!
Nagy vágyam egy milf aki imádja a fiatalokat!
22/178/63
Pest megye előny, de utazni is tudok.
Kezdő párokhoz is beszállnék akár csak watchingra, szopatásra is!
Sziasztok, Kecskeméten ma este lány / pár?
Pécs, valaki?
Reptér most?..
Benne lennék
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 03. 19. kedd 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 19. kedd 10:25

Ma délutánra keresek dugni szerető pasit/pasikat a 30-40-es korosztályból

Szigetszentmiklós környékén valaki?
Sziasztok! Keresem azt a hölgyet, vagy férfit, aki meglepné a párom egy szopással amíg én dolgozom.
Sziasztok. Ma Pécsen hölgy? Kényeztetném szivessen írjatok ha érdekel valakit
Ma délutánra keresek dugni szerető pasit/pasikat a 30-40-es korosztályból

Közös maszti. Kép nézegetes. Nem netes ha lehet .max orál .
Reptér él kB 1 óra mulva
Reptér él kB 1 óra mulva
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Zalaegerszegen ma este 21 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.