Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Estét.
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Most valaki, valakik a 14. ker. környékén? Nyitott vagyok bármire!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Pussyjob ot vagy bármi izgalmas dolgot kopróbálnék hölggyel, párral hetero alapon Budapesten, Pest megyében. Privátban mindent megbeszélhetünk
Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek hölgyeket és bi párokat
Sziasztok
Vecsés -Monor vonalon pár,hölgy esetleg?..
Vecsés -Monor vonalon pár,hölgy esetleg?..
Helló! Holnap hölgy vagy pár esetleg nem gondolkodik valami szabadtéri programban? Bp. és környéke.
Ma estére hozzám keresek párt vagy hölgyet. Tudok masszirozni is! Bp III.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok, 46 éves hetero férfiként keresek belevaló nőt Bp-en!
Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék akár tartósabb kapcsolatra is. Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Sziasztok! Intelligens 30-as, sportos ferfikent keresek hosszutavra egy femboyt, crossdressert, transz ferfi-noi dinamikan alapulo szeánszokra. Teljesen kezdo vagyok a fius jatekokban, ezert hasonloan kezdot keresek, akivel egyutt fedeznenk fel az elvezeteket. Fontos es elengedhetetlen a feminin attitudod, megjelenesed a talalkozok soran, vegig ebben az ala-fole rendelt, ferfi-no dinamikaban fogunk mukodni, en mint ferfi, Te mint no, kielegitve maximalisan a vagyaimat, kereseimet, vegig kolcsonos odafigyelesben, tisztelettel egymas irant. Kepeimet lathatova teszem, amennyiben megfelelsz a leirtaknak es irsz bemutatkozot, ismerosnek jelolsz.
Debrecen és környékéről keresnél hölgyet esetleg párt hetero alapon.
Mai napon aktív srácot keresek Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!