Hétvégére keresünk Bp.-i Bi hölgyet 3ashoz.
Azon a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
KAPOSVÁR és környékén jár valaki???
Szopathatsz kúrhatsz teleélvezhetsz ahogy akarsz ahol akarsz :P
Szopathatsz kúrhatsz teleélvezhetsz ahogy akarsz ahol akarsz :P
holnap estére keresek hölgyet,győr mellett lakom,helyem lenne!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!Maximálisan diszkrét vagyok!
Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek ....
Most szombat estére/éjjelre keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 11. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 11. szerda 21:28
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most hétvégére, tervezetten szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Ma délután vagy este Veszprém megyében, vagy esetleg fehérvár, valaki tali?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Szia! Írj privàltba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 06:25
Törölt felhasználó (4682250)

Sziasztok!
Egy pasit keresnénk.....
Egy pasit keresnénk.....
Szia,engem leszophatsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 12. csütörtök 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 12. csütörtök 07:03
Törölt felhasználó (4756132)

Sziasztok! Ápolt, kulturált férfit keresek Hatvan és környékén, akit leszophatok úgy, hogy videóra veszem. Csak fényképes jelentkezőket várok. Email cím az adatlapon.
Sziasztok! Ápolt, kulturált férfit keresek Hatvan és környékén, akit leszophatok úgy, hogy videóra veszem. Csak fényképes jelentkezőket várok. Email cím az adatlapon.
Sziasztok!
Egy pasit keresnénk.....
Egy pasit keresnénk.....
Sziasztok, csinos szexy magas páromnak keresnék , legalább 180cm magas "nagyfarkú" pasit Budapest vonzáskörzetéből e hét péntek vagy szombat estére. Ha nem tudunk viberen kommunikálni-képet cserélni akkor nem egymást keressük!
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében
Ha idő milliomosként csak masztizol a gép előtt ,vagy csak az utolsó percben mégsem érsz rá akkor se keress!!
Megértést köszönjük a "real" párok nevében