Szívesen randiznék ma egy aktív pasival.
Fiatal passzív fiút keresek.
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Szexelni keresek mai napon partnert!
Szia holnap megyek baranyába szívesen találkoznék párral hármas kalandra a környéken.
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
szopnék,farkat vernék most Albertirsa környékén
Sziasztok. Van hölgy Budapesten akit vonz az extrém hely (mentő/rendőr autó)?
Hölgyek ma valaki ujpest környékén ?
Párhoz szívesen csatlakoznèk most
Sziasztok.
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság.
A pár női tagja vok keresek pasit vagy pasikat a párom tudtával.Kemény baszásra és szoptatásra.
Szolnok megye Jászság.
Egy bebulizott szimpi pârhoz csatlakoznék most! Pest és környéke
Sziasztok!
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.
Vasárnap este párral, hölgyel ismerkednék.
Sziasztok Dabas környékén valaki ?
Sziasztok.
Mostanában Hölgy(pár) hősök tere környékén városliget 2 pasival 1 laza kaland
Mostanában Hölgy(pár) hősök tere környékén városliget 2 pasival 1 laza kaland
Szisztok ! Partnert / partnereket keresek . Fogadni tudok ! Privizz
Ma 23:00 körül ráérő enyhe bisex pasit keresünk nagyobb intim mérettel,felesèg közös szopatására.Ápolt, intelligens, nemdohányzó pasi johet szóba
Érden tudunk fogadni.
Érden tudunk fogadni.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok.
Budapesten hősök tere környékén Ma hölgy, hölgyek esetleg pár ismerkedni akár 40 p múlva,aztán majd meglátjuk
Budapesten hősök tere környékén Ma hölgy, hölgyek esetleg pár ismerkedni akár 40 p múlva,aztán majd meglátjuk
Szexpartnert keresek Pest megye déli részén.