Joreggelt ! 30as elvált Budapesti férfi keresi Hölgy partnerét.
Jo reggelt mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Akár ma este is talizhatunk
Ma reggel vkit cumiznék Gödöllő,Hatvan,Gyöngyös magasságában!
Jó reggelt! Reggel 9ig valaki nálam Gödöllőn? Hölgyek, Párok?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Váci úti tesco környékén Párok, Nők?

Szopnék most nagy farkat Vecsés,Monor,Albertirsa,Cegléd környékén
Helló vs. Sziasztok
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Dél- Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan szingli Nőt vagy Párt aki kicsit mackós pasit keresnek partnernek. De ha úgy lenne szívesen lennék Házibarát is úgy adódna.
De ha esetleg Ti olyan pár vagytok ha azt élvezitek ha kukkolnak abba is benne vagyok. Írj ha felkeltettem figyelmed
Üdv Gábor
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok! Én benne lennék tudok utazni hétköznap este.
(Ez egy válasz Euksi üzenetére (2024. 11. 12. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 09:47

Sziasztok!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!
Kiesett házibarátunk pótlására keresünk egy valós , találkozni is akaró pasit. Olyan ember személyében kinek nem jelent problémát az utazás és a hétköznapi találkozás. Nagyobb méret nem jelent akadályt!

Pécs és környékén?
Sziasztok egy nagy farkú pasi aki még dugni az asszonyt?Nagy méretü minimum 19-20cn.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. (Max 40) Helyem nincs. Passzív vagyok.
Ma este szopnék Budapesten belül. (Max 40) Helyem nincs. Passzív vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok. 35 éves szexcentrikus fiú alkalmi hölgy partnert keres. Nálam nincs tabu! Minden érdekel ami hetero alapon megy fontos hogy helyem nincs.
Fehérváron esetleg most valaki?
Hólgyekkel...párokkal ismerkednék bpn és vonzás körzetében
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok! Csütörtök este esetleg pár vagy hölgy akiknek lenne kedve kalandozni!?