Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok! Kalandot keresek Kecskeméten esetleg max 1 órás autóútra.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
X. Kerület környéken keresnék kölcsönös cumira partnerem
kocsi van… reggel hat órától helyem is

Sziasztok! Fiatal meleg srácként keresek olyan párt aki elfogadja hogy meleg vagyok es meg sosem voltam nővel. Mivel mostanában érdekel a téma igy olyan párt keresek aki türelmesen bevezetne a sexbe a női taggal is.
Ma Veszprémben vagy a környékén szopatnék akár pasi is lehetsz.
Sziasztok !
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Sziasztok! Párokat keresek, akikhez lehetne csatlakozni. Férfi bi lehetséges, nem feltétel.
A mai napra keresek sub lányt, vagy párt aki minden jóban benne van. Fogadni és utazni is tudok. Üzenetben adok telefonszámot.

Készíts egy adatlapot előbb!
Sziasztok feleség többes örömére keresünk férfit akár ma estére is .
Kár,hogy ilyen messze vagytok..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 10:42

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Sziasztok feleség többes örömére keresünk férfit akár ma estére is .
Sziasztok
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet mai vagy holnapi randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Sziasztok, a Balaton deli partjan keresem partnerem, partnereim a kozeli orakban. Siofok es Zamardi kornyezeteben.
Szep Napot Mindenkinek
Szep Napot Mindenkinek
Sziasztok!
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Sziasztok! Ma este Debrecen és környékén lányt keresek! Este 10 után érnék rá! Autós kaland is lehet. (Férfi, 30 éves, 19cm) . Képcsere privátban lehetséges.