pnci-nyalo VIPVeszprém,Győr és Vas megyében 27éves, ápolt srác kényeztetné a puncidat és minden másodat is. Imádom ha az arcomra ülnek és alig kapok levegőt...
Mai napon Kecskemét és környékén keresek párt aki napközben fogadna pasit.
Most keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
Igényes potens férfiként Bevállalós nyitott párokkal találkoznék. (Creampie, cuckold, bukakke, gangbang, stb..stb.)
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Hétköznap Dorogon, hétvégén Pesten van fix helyem, de mind2 esetben utazni is tudok.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Kifejezetten pici cicis, pici popsis lányt, illetve ilyen lágytagú párt keresek.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
Imádok nyalni
Sziasztok,
Imádok nyalni
Imádok nyalni
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Idősebb aktív pasit keresek
Keresem azt a Szombathelyi vagy környékbelí Nőt vagy Hölgytagú párt aki meg újjazna és felcsatolható dildóval meg dugna egy szűz fenekű pasit.Csak húz rá a műfarkadra és dugjál meg.Lovagolni akarok a felcsatolt müfaszodon.Pasik nem érdekelnek.
Jelige felcsatolt műfarokkal meg dugnálak.
Jelige felcsatolt műfarokkal meg dugnálak.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk. Köszönöm.
szopnék Xi ker
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel…
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit…
Írj ha érdekel…
Hali mindenkinek,
Mai nap delutan 2 utan, szexet kiehezett hölgy, pár vagy pasi esetleg?
Rétságnál van diszkrét helyem. Privatban irj.
Mai nap delutan 2 utan, szexet kiehezett hölgy, pár vagy pasi esetleg?
Rétságnál van diszkrét helyem. Privatban irj.
Sziasztok, ma egy kis kaland valaki Dunakeszin kora este?
Dugni szerető pasit keresünk párom kényeztetésére , 30/50 kg , formás
Nagy farok iránt érdeklődik , legyen nagy és vastag , privátban írjatok ,
Budapest és környéke
Nagy farok iránt érdeklődik , legyen nagy és vastag , privátban írjatok ,
Budapest és környéke
Békéscsaba ma délelött?..
Valamit mesélhetnél magadról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 08:21
Törölt felhasználó (4756033)

Bi vagy kivancsi hetero nagyfarkú haverom keresem laza dolgokra.
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi