Dugnék férfit. Szekszárd?
Sziasztok! Ma este (is) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Hatvan, Eger és környékei.
Sziasztok! Ápolt biszex nagyméretű férfival kalandoznék Szekszárdon közös maszti akár más is lehet. Ha érdekel és benne vagy írj privit !
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:
pi
) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
alf
si
Sziasztok! Hetero vagy bi part, illetve pasit keresek a mai nap folyaman kozos idotoltesre. Alkalmi es hosszabb tavra is.
Sziasztok !
Ma este nálam ??
Alkalmi partnerem várom.
Ma este nálam ??
Alkalmi partnerem várom.
Sziasztok!
Nyíregyházán vagy környékén keresek hölgyeket, párokat, akik nap közben találkozni is szeretnének! Keressetek nyugodtan.
Nyíregyházán vagy környékén keresek hölgyeket, párokat, akik nap közben találkozni is szeretnének! Keressetek nyugodtan.
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok! Dunaújvárosban vagy környékéről van esetleg hölgy aki délután/estefelé dugna egy jót? Helyem van, vagy akár autóban a szabadban! Kortól függetlenül kersek! Mindenben benne vagyok nincs tabu!
Tb. a Turulnál hölgyek, párok huncutkodásra! Vagy bárhol 50 km-es körzetben....
Sziasztok!
Vecsés -Pilis között keresném partnerem ma délelőtt!
Vecsés -Pilis között keresném partnerem ma délelőtt!
Reptér felé valaki?
Sziasztok!
Reptér környékén kaland?
Reptér környékén kaland?
Szopnék, nyelnék, nagy faszokat.... Passzív vagyok, és dugható is... Valakik??? Érd-Bp. és környékéről keresek pasikat, helyem van...
Tb. a Turulnál hölgyek, párok huncutkodásra!
Sziasztok!
Ma este kaland Budapest/reptér és környékén?
Ma este kaland Budapest/reptér és környékén?
M0-Bp-Győr vonalon kalandoznék ma este.
Nőt, párt meglátogatnék.
Nőt, párt meglátogatnék.
Este fél hét körül kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!

naphal

rebeca06
Isabela