Sziasztok!Még mindig keresünk 30-50 közötti ápolt,tiszta,korrekt BUDAPESTEN élő pasit akit esetleg érdekelne egy 42 dagi feleségtől autós szopás.Csak a férjem jelenlétében!!!!!!XV.kerületi helyszín szombaton este!!!!Részletek privátban
Mai nap dun , este csatlakoznek igényes párhoz. Hölgynek masszazzsal.
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok.
Komárom - Gönyú részen keresnék.
Szopatnék, stb...
Komárom - Gönyú részen keresnék.
Szopatnék, stb...
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Ma dun v kora este hogy v pár aki kalandozna? Igényes nagyobb méretű férfi vagyok. Bp. privát
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt mai(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Sziasztok!
31 éves vékony (173 cm, 73 kg) srácként keresek mára egy pasit aki alaposan kinyalná a popsimat.
Szimpátia esetén más is lehet (passzív vagyok).
Helyem van a Kálvin tér közelében, keressetek bátran.
31 éves vékony (173 cm, 73 kg) srácként keresek mára egy pasit aki alaposan kinyalná a popsimat.
Szimpátia esetén más is lehet (passzív vagyok).
Helyem van a Kálvin tér közelében, keressetek bátran.
Nincsenek valós, normális párok itt. Ha gondoljátok, én mint ferfias férfi, szívesen csatlakozom
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (ma 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:37
Komolyan nincs egy pár se ma estére?
18 éves sportos vagyok, a partnerem meg 31 éves 22cm intimmel.
Azért ez kemény
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (ma 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:37
Több menetet és élvezést biró pasit keresek ,folyon aminek folynia kell
Sziasztok!
Telt, molett hölgytagú 50+ házaspárhoz csatlakoznék biszexuális vágyaim megélésére a 3.kerületben.
Ha lenne kedvetek egy 36 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Ha lenne kedvetek egy 36 éves nyitott sportos pasihoz akkor várom a jelentkezést.
Csak párok!!! Köszönöm a megértést!
Sziasztok.
Ma, hölgy vagy pár?
Budapesti vagyok.
Ma, hölgy vagy pár?
Budapesti vagyok.
Ma este szexy pár hölgyet vagy párt vendégül látna este 9-12 között a 2. Kerületben. Lányok közötti játék lehetséges de nem feltétel. Igény esetén plusz pasikat tudunk biztosítani.

naphal

Becky999
Katerina V