Mostanában valaki Vecsésen autóban közös maszti,szopás-szopatás?
Sziasztok
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves
Vá
srác vagyok. Szexben szinte mindenre vevő vagyok
alf
rp alf
al alf
otai
Ma délelőtt hölgy pár Bács megye?
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2026. 05. 22. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 22. péntek 07:42
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Győr mai napon
Nyiregyhaza kozos hoki ma delelott? Nagyfarku pasit keresek !
Sziasztok.Pásztó , és környékén keresek hölgyet kellemes órák eltöltésére.Esetleg párokat is. Helyem van.Várom leveled.Köszönöm.
Jövő héten hétfőn, Szeged–Győr útvonalon hölgyel vagy párral ismerkednék. Részletek privátba
Sziasztok!
Holnap napközbenre keresek pàrt. Hely ok.
Holnap napközbenre keresek pàrt. Hely ok.
Sziasztok! 32 éves 183 cm magas átlagos alkatú és méretű potens férfi keres társágot holnap kora reggelre (6:00 előtt) Elsősorban hölgyekkel és párokkal találkoznék, autóval vagyok, így autós kaland vagy ha van helyed a XI környéken az is jó. Hölgyek részére bármi, egyébként csak szopatok.
Mai estét a reptér környékén töltöm, kamionos kalandra keresnék partnert, aki szeretné ezt kipróbálni.
45/185/88 borostás pasi vagyok.
45/185/88 borostás pasi vagyok.
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Nagyméretű pasit keresek oralra ill kozos faszvereshez ma este ..Nyiregyhazan
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
sziasztok, bp-en randiznék belevaló hölggyel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Bács és Csongrád megyében keresek partnert
Péntek este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:00-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Ma dun a szepvolgyire jönne fel érett hölgy v pár kalandozni? Privi

naphal

Summer Breeze