Sziasztok!
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Monor környéke esetleg valaki ? Hölgy partnert , párhoz csatlakoznék !! Írj privát
Hello.
Ma 15-17 óra szopatnék,stb
(Komárom - Gönyü)
Ma 15-17 óra szopatnék,stb
(Komárom - Gönyü)
Mostanában szivesen kinyalnék egy puncit az 5 ker környékén.
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki kalandozna?
Van itt Szabolcsi pár aki kalandozna?
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
A 14 óra körül hölgy v pár lenne aki kalandozna?
Sziasztok . Hölgy partnert keresek a mai napra Monor , Pilis környéke !! 29 éves magára igényes pasi 189cm/93
Sziasztok! Ma itthon vagyok egész nap. Bp. 13. kerület. Közös masztira ha felugranál jelezd
Parád környéke 13 -14 között?
Orálcentrikus pasi vagyok!
Szabolcsban keresek érett hölgyet illetve párt ahol a hölgy élvezne ilyen irányú kényezteteset!!!
Helyem van de utazni is tudok!!
Szabolcsban keresek érett hölgyet illetve párt ahol a hölgy élvezne ilyen irányú kényezteteset!!!
Helyem van de utazni is tudok!!
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Mostanában valaki Vecsésen autóban közös maszti,szopás-szopatás?
Sziasztok
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves
Vannak itt olyan nők vagy párok akik komolyan is mernek találkozni? Én ma estére keresnék hölgyet,párt. 40 éves
Vá
srác vagyok. Szexben szinte mindenre vevő vagyok
alf
rp alf
al alf
otai
Ma délelőtt hölgy pár Bács megye?
Sziasztok írtam
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (tegnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:42
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos pasit pasikat Pesten aki fogadni is tud minket
Győr mai napon
Nyiregyhaza kozos hoki ma delelott? Nagyfarku pasit keresek !
Sziasztok.Pásztó , és környékén keresek hölgyet kellemes órák eltöltésére.Esetleg párokat is. Helyem van.Várom leveled.Köszönöm.

naphal

Aston