mindegy milyen csak szép legyen
Sajnos DE: "ehh nemtudom,nem haladok a korral... de kurvára rühellem a mű dolgokat az embereken. pl piercing,smink,műmell,műszáj,stb... még a fülbevaló is necces"... #282.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem ennyire nem sarkította ki a dolgot:):):):)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:08

Ezek szerint: IGEN. Szerintem NEM, de hát tudod... Meg ha olvastad, már az is "műnő", aki sminkel, sőt, aki fülbevalót hord! Az alávaló bitangja!
Ezek szerint: IGEN. Szerintem NEM, de hát tudod... Meg ha olvastad, már az is "műnő", aki sminkel, sőt, aki fülbevalót hord! Az alávaló bitangja!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 10:03

vagyis, aki szőrteleníti a lábát, esetleg a vénusz dombját is csupaszítja, és bajsza sincs, akkor az már műnőnek számít?
vagyis, aki szőrteleníti a lábát, esetleg a vénusz dombját is csupaszítja, és bajsza sincs, akkor az már műnőnek számít?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:59

Létezik, csak olyan szerencsés, hogy a lábán világosak a szőrök (még akkor is, ha mediterrán típus), a nuniján eredendően ritkás a "haja", bajsza meg sosem volt, mert gyerekkora óta a nyelve ráépült a felső ajkára, és ezért ott nem tud szőr nőni!
Létezik, csak olyan szerencsés, hogy a lábán világosak a szőrök (még akkor is, ha mediterrán típus), a nuniján eredendően ritkás a "haja", bajsza meg sosem volt, mert gyerekkora óta a nyelve ráépült a felső ajkára, és ezért ott nem tud szőr nőni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 09:57

szerinted ha valakinek nincs piercingje, műmelle, műszája, akkor az szőrös lábú, bokros pinájú, bajszos nő???? a kettő közötti normális átmenet nem létezik?
szerinted ha valakinek nincs piercingje, műmelle, műszája, akkor az szőrös lábú, bokros pinájú, bajszos nő???? a kettő közötti normális átmenet nem létezik?
hermafrodita.com vagy mi a fene! HEHEHE!

Tehát akkor neked egy enyhén szőröslábú,alul nagy bokros,kicsit bajszos nők jönnek be!De szerintem ezen az oldalon ilyen nőket nem találsz!
ehh nemtudom,nem haladok a korral... de kurvára rühellem a mű dolgokat az embereken. pl piercing,smint,műmell,műszáj,stb... még a fülbevaló is necces

na,azt megnézném az idő múlását milyen edzéssel tartanád te kordában....a mell kevés izomból(mondjuk esetemben nem kevés) zsírból,mirigyállományból áll....izomra tudsz edzeni de attól még a mell nem lesz telt szép kerek,sőt lemegy róla a zsír aztán végképp nem marad semmi.szilikonnal meg edzhetsz ahogy akarsz annak olyan marad a formája amilyet kértél

persze,hogy tetszik az igazi ha szépen áll,de hidd el hiába edzel és tartod karban,van amikor ugymond muszály megcsináltatni!
nekem mindenképpen a természetes tetszik, az idő múlásának látszatát megfelő karbantartással, edzésel lehet ellensúlyozni
mindenkinek mas az izlese,valakinek ez jon be,valakinek az!Enis inkabb a természetes híve vagyok,de a szilikon azert jobb,mert sokaig feszesebb tole a mell,es jobban nez is ki.Egyentol fuggo,h kinek milyen mell tetszik..
igen, a párom is ezt vallja!
sokkal inkább izgatja egy kicsit a súlyától megereszkedett mell, mint egy szilikon darab. (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 00:59
sokkal inkább izgatja egy kicsit a súlyától megereszkedett mell, mint egy szilikon darab. (Ez egy válasz Mjollnir üzenetére (2007. 01. 19. péntek 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja, sok nő, aki megcsináltatja a melleit, elég durván túlzásba esik.
Nekem amúgy valahogy külön tetszik, ha a mell nem teljesen tökéletes ugyanakkor sablonos szériadarab, hanem olyan emberi, személyes. Egyedi.
Nekem amúgy valahogy külön tetszik, ha a mell nem teljesen tökéletes ugyanakkor sablonos szériadarab, hanem olyan emberi, személyes. Egyedi.
Szilikon vagy igazi???Szerintem tök mindegy ha szép.Viszont egy két gyerek után már biztos nem a régi formájában feszít!Tehát aki teheti az szerintem megcsináltatja aki meg nem az csupán irigységből,mondja,az ellenvéleményt.De a szilikon nagysága is akkor szép ha a jóizlés határain bellül mozog!
Jaja, sok nő, aki megcsináltatja a melleit, elég durván túlzásba esik.
Nekem amúgy valahogy külön tetszik, ha a mell nem teljesen tökéletes ugyanakkor sablonos szériadarab, hanem olyan emberi, személyes. Egyedi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 21:17
Nekem amúgy valahogy külön tetszik, ha a mell nem teljesen tökéletes ugyanakkor sablonos szériadarab, hanem olyan emberi, személyes. Egyedi. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)

ez sztem nem így van!
a legtöbb nő, hihetetlenül nagyot tetet be magának és ettől iszonyú ordenáré lesz...
örülök, ha vki jobban érzi magát a szilikontól lelkileg, de én egy szépségkirálynőt sem neveznék ki szilikonnal, és nem verném a nyálam modellként sem, ha szilikonom lenne (mert még mindig azt mondom, h szilikonnal könnyű)
a legtöbb nő, hihetetlenül nagyot tetet be magának és ettől iszonyú ordenáré lesz...

örülök, ha vki jobban érzi magát a szilikontól lelkileg, de én egy szépségkirálynőt sem neveznék ki szilikonnal, és nem verném a nyálam modellként sem, ha szilikonom lenne (mert még mindig azt mondom, h szilikonnal könnyű)
ez sztem nem így van!
örülök, ha vki jobban érzi magát a szilikontól lelkileg, de én egy szépségkirálynőt sem neveznék ki szilikonnal, és nem verném a nyálam modellként sem, ha szilikonom lenne (mert még mindig azt mondom, h szilikonnal könnyű) (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 18. csütörtök 20:51

örülök, ha vki jobban érzi magát a szilikontól lelkileg, de én egy szépségkirálynőt sem neveznék ki szilikonnal, és nem verném a nyálam modellként sem, ha szilikonom lenne (mert még mindig azt mondom, h szilikonnal könnyű) (Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 01. 18. csütörtök 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

a szilikonos mindig jol néz ki :)minden ruciban jol mutat...nekem nagyon tetszik...de van akinek tok jo "igazi" melle van...ízlések és pofonok
a szilikonos mindig jol néz ki :)minden ruciban jol mutat...nekem nagyon tetszik...de van akinek tok jo "igazi" melle van...ízlések és pofonok
a szilikon is rugalmas hiszen ez a lényege,gyúrhatod te akárhogy nagyon rugalmas,sok erereti meg inkább puha,ha lefekszik a csaj,elterűl a melle is mint a lepény......de ha ez nekik így jó akkor ok de akkor ne hordjanak push-up melltartót mert az kiábrándító ha leveszi és kifolyik a melle....VANNAK SZÉP EREDETI MELLEK NEM VITATOM!!!!mki eldönti szeretne-e vagy nem....ennyi
[ #gonosz2]
(Ez egy válasz neta üzenetére (2007. 01. 15. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)