Kicsit irigykedve olvastam az írásodat
Én is nagyon kívánom ezt a fajta felállást és remélem hamarosan részem lesz benne
Jelentkező van??
(Ez egy válasz muff111 üzenetére (2009. 12. 15. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 15. kedd 09:07

Sziasztok.Mi elég gyakran dugunk hármasban és sokszor ketten mennek el a nunimban. ennél nagyobb élvezést elsem tudok képzelni senki számára,mikor ketten élveznek beléd.
A férjem szokta mondani mikor már végeztünk és csak ketten dugunk,hogy mégőrül mikor érzi a farkával mikor a házibarátunk elmegy. Kis idő mire ö is élvez. Azt mondja neki ez óriási. Rólam nemis beszélve.Ezúton is keresünk pasit aki szereti ezt!
A férjem szokta mondani mikor már végeztünk és csak ketten dugunk,hogy mégőrül mikor érzi a farkával mikor a házibarátunk elmegy. Kis idő mire ö is élvez. Azt mondja neki ez óriási. Rólam nemis beszélve.Ezúton is keresünk pasit aki szereti ezt!
Az 1nő+2ffi felállással "technikailag" nincs különösebb gond. A 3+1-el már igen, de az sem lehetetlen, bár olyat csak filmen láttam.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 07. hétfő 14:36

Csatlakozom az elöttem szólt fórumtársakhoz. Nagyon finom és izgalmas mikor az élő "hús" mellé bekerül egy vibrátor is. Ez jó nem csak nekem.... tudom!
Másrészt két férfivel ezt megvalósítani nem egyszerű, mert felvet morális kérdéseket a fiúkban, másrészt meg anatómiailag is jól meg kell azt a pózt tervezni

Másrészt két férfivel ezt megvalósítani nem egyszerű, mert felvet morális kérdéseket a fiúkban, másrészt meg anatómiailag is jól meg kell azt a pózt tervezni

Nagyon különleges NŐ lehetsz, grat! Popsiba 2 farkat kevesen vállalnak be, te gyakran csinálod? Egyszer kipróbálnék énis hasonlót
Szerintem egyáltalán nem nehéz megvalósítani egy ilyen 1 nő+2ffi pózt.
Nekem ilyenkor valahogy egyáltalán nem számít az, hogy a farkam hozzáér egy másikhoz, (pedig a legkevésbé sem vonzódom fiúkhoz) hanem csak az érdekel, hogy a nő is minél jobban élvezze. Az első ilyennél a hangulattól, az élvezet hevétől valahogy ez megsem fordult a fejemben, utána jöttem csak rá, mi is volt, de meg nem bántam. Meg ugyen ilyen azért ez nem mindennap történik velem. (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem ilyenkor valahogy egyáltalán nem számít az, hogy a farkam hozzáér egy másikhoz, (pedig a legkevésbé sem vonzódom fiúkhoz) hanem csak az érdekel, hogy a nő is minél jobban élvezze. Az első ilyennél a hangulattól, az élvezet hevétől valahogy ez megsem fordult a fejemben, utána jöttem csak rá, mi is volt, de meg nem bántam. Meg ugyen ilyen azért ez nem mindennap történik velem. (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Csatlakozom az elöttem szólt fórumtársakhoz. Nagyon finom és izgalmas mikor az élő "hús" mellé bekerül egy vibrátor is. Ez jó nem csak nekem.... tudom!

(CSAK témába illően, NE itt hirdesd magad, nem társkereső! tiltás lesz a vége a nyúlfarknyi társkereső beszólásaidnak és hirdetéseidnek!) :tom
(Ez egy válasz muff111 üzenetére (2009. 12. 15. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 15. kedd 09:07

Sziasztok.Mi elég gyakran dugunk hármasban és sokszor ketten mennek el a nunimban. ennél nagyobb élvezést elsem tudok képzelni senki számára,mikor ketten élveznek beléd.
(NEM társkereső rovat!)
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2009. 07. 24. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Tavasztól reméljük gazdagodik a képtárunk!!!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2009. 12. 13. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 13. vasárnap 18:20

Hú, nagyon jó lehetett. Végignéztem a képeiteket, nagyon jók vagytok, a pirosba öltözött a barátfarok, gondolom, gyönyörű a feleséged, küldjetek képeket még-még az ilyen 3masokról.
Hú, nagyon jó lehetett. Végignéztem a képeiteket, nagyon jók vagytok, a pirosba öltözött a barátfarok, gondolom, gyönyörű a feleséged, küldjetek képeket még-még az ilyen 3masokról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 12. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 12. szombat 21:58
Törölt felhasználó (18603)
VIP

Mi is csodálkoztunk, amikor a nehezen táguló feleségem annyira felizgult, hogy a barátunk farkát szinte beszippantotta az enyém mellé a puncijába. SZUPER VOLT!!
Mi is csodálkoztunk, amikor a nehezen táguló feleségem annyira felizgult, hogy a barátunk farkát szinte beszippantotta az enyém mellé a puncijába. SZUPER VOLT!!
nehéz de nem lehetetlen 4 ember 4 gondolkodás nem egyszerü föleg ha necsak 1 alkalomra gondol persze ugyis az elsö alkalom dönti el lesz -e folytatás
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 12. 08. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 08. kedd 08:33

Rajta vagyunk a témán!!
Csak pasit nem akarunk, párt pedig nehéz találni, néha lehetetlennek tűnik
Sajna több a szájhős.....

Rajta vagyunk a témán!!
Csak pasit nem akarunk, párt pedig nehéz találni, néha lehetetlennek tűnik
Sajna több a szájhős.....
(Ez egy válasz xxx69F üzenetére (2009. 12. 08. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet két igazitól mégjobban kész lenne a párod
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Határozottan állítom, hogy nem olyan nehéz ezt a pózt megvalósítani, pedig én sem ma kezdtem.
Szerintem az sem lehet gond, ha a fiuk néha össze érnek, bár nem ez a cél, de ez a többes felállással vele jár.
Arról nem is beszélve, hogy milyen örömöket él meg ez által az ügyben érintett feleség, vagy barátnő.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem az sem lehet gond, ha a fiuk néha össze érnek, bár nem ez a cél, de ez a többes felállással vele jár.
Arról nem is beszélve, hogy milyen örömöket él meg ez által az ügyben érintett feleség, vagy barátnő.

Ilyet mi is szoktunk csinálni és tényleg nagyon élvezetes.A barátnőmnek elég tág a puncija,én pedig nem vagyok egy lószerszámmal megáldva ezért jött az ötlet.

Az valóban nagyon fincsi
! Párom sem bírt magával, de én sem
(Ez egy válasz xxx69F üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 08:25

egy volt barátőnőmmel próbáltam már vibrivel, mindketten imádtuk!
egy volt barátőnőmmel próbáltam már vibrivel, mindketten imádtuk!
Sziasztok!
Én is egyszer bedugtam a farkam mellé egy vibrátort. És ahogy közben rezgett, nekem is nagyon kellemes volt. Próbáljátok ki!
Ha megy, utána jöhet az élő dupla. Már voltam úgy nekem bejött nagyon izgi csak az összhangnak meg kell lenni! (Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 18. vasárnap 19:23
Én is egyszer bedugtam a farkam mellé egy vibrátort. És ahogy közben rezgett, nekem is nagyon kellemes volt. Próbáljátok ki!
Ha megy, utána jöhet az élő dupla. Már voltam úgy nekem bejött nagyon izgi csak az összhangnak meg kell lenni! (Ez egy válasz madmaximum üzenetére (2009. 10. 18. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

egyszer bedugtam a farkam mellé egy vibrátort.....egy kisebb vékony kivitel. És ahogy közben rezgett, nekem is nagyon kellemes volt....szóval fulldupla élvezet volt..

Igen, a két összeérő farok nem egyszerű kérdés. De végül is nem arról van szó, hogy az ember a másikét markolássza. Meg ha az egyiken esetleg óvszer van...
(Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 11. 24. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 24. kedd 08:53

Nem a létszám hiányzott, akkoriban (7-8 éve) még nem igazán foglalkoztatott ez a fajta felállás
többnyire a csajos dolgok izgatnak.
Jaa! !meg a párom is fenntartással van a két egymáshoz érő farokkal kapcsolatban

Jaa! !meg a párom is fenntartással van a két egymáshoz érő farokkal kapcsolatban