Nem tartom helyesnek!
Megdugták a barátnömet! | Nyitotta: .xaby (2005.08.12 08:02)
giorgio07 #191
pula ta romane!!!!!!!!!!!!ez magyar oldal te gennyzsak
Megdugták a barátnömet! | Nyitotta: .xaby (2005.08.12 08:02)
giorgio07 #191
pula ta romane!!!!!!!!!!!!ez magyar oldal te gennyzsak
Ezt írd Dakó uramnak, ő nem tudta. Én eleve azt használom, s ha jól tudom, nemegyszer voltam neked is hasznodra. :))))
Az más tészta, hogy a segítségemet megint másnak értelmezi...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 16:10
Az más tészta, hogy a segítségemet megint másnak értelmezi...

Ha az ilyen képek útvonalát közvetlenül beírod a címsorba/keresőbe, akkor megjelenik, és mikor vissza jösz a topocba, akkor látni fogod. De csak addig, amíg ki nem lépsz.
Használjátok már azokat a k*va feltöltőket

Ha az ilyen képek útvonalát közvetlenül beírod a címsorba/keresőbe, akkor megjelenik, és mikor vissza jösz a topocba, akkor látni fogod. De csak addig, amíg ki nem lépsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 16:05

Törölt felhasználó (7767)

Ha megfigyeled, olyan képek vannak beszúrva, amelyeket a honlapjuk levédett, ezért megjelenés után eltünnek, másodszor akkor jelennek meg, amikor képfeltöltöd azokat, és beszúrod: az eredeti is megjelenik a beszúrással együtt, de csak rövid időre, majd végleg eltünik.
ÜdvKatinka
P.S: A "Javítva" képaláírás csak oda illik, ahhoz a képhez, amelynek az eredeti URL-jét szabadítod meg valamilyen beírási hibától, és az eredeti hsz helyén jelentetik meg újra, most már helyesen. Igaz, ez az eljárás csak az Adminok "sajátja".
ÜdvKatinka
P.S: A "Javítva" képaláírás csak oda illik, ahhoz a képhez, amelynek az eredeti URL-jét szabadítod meg valamilyen beírási hibától, és az eredeti hsz helyén jelentetik meg újra, most már helyesen. Igaz, ez az eljárás csak az Adminok "sajátja".
nekem még nem szóltak érte! látom téged minden zavar ami hozzám fűződik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 16:05
Törölt felhasználó (7767)

Ha megfigyeled, olyan képek vannak beszúrva, amelyeket a honlapjuk levédett, ezért megjelenés után eltünnek, másodszor akkor jelennek meg, amikor képfeltöltöd azokat, és beszúrod: az eredeti is megjelenik a beszúrással együtt, de csak rövid időre, majd végleg eltünik.
ÜdvKatinka
ÜdvKatinka
ÜdvKatinka
ÜdvKatinka
de már zavaró, hogy szinte egy sem jelenik meg, faszom most már kezdi szétkúrni a topic-okat! nem veszi észre, hogy valamit elbasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 14:20

Törölt felhasználó (69371)

valami miatt szarakodik a kép betöltése! én is mire kijavítom neki, addigra bejön az eredeti!
valami miatt szarakodik a kép betöltése! én is mire kijavítom neki, addigra bejön az eredeti!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Érett asszonyok még egy pixel
Szórakozós korrupt öreglányok kopasz......pixel
ha ennyiből állna egy motorhang, akkor bajban volnánk! :))) az én topic-om ne bassza össze ilyenekkel! más topic-ban is dühös vagyok az ilyenre, hát még a saját nyitásúban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 19:03

szaymond #316 | ma 18:58
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
szintén tuning topic
(tiltva, habár nem teljesen érdemelte meg, mert csak egy jó motor hangját utánozta, de annyira nagy a nyomás rajtam...
)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
szintén tuning topic
(tiltva, habár nem teljesen érdemelte meg, mert csak egy jó motor hangját utánozta, de annyira nagy a nyomás rajtam...

Tom! Má megint nyitvahagytad az intézkedéseket.
Legközelebb tiltani foglak
Legközelebb tiltani foglak

szaymond #316 | ma 18:58
szintén tuning topic
)
szintén tuning topic

szaymond #321 | ma 18:59
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tuning topic-ban! Azonnali tiltást és hsz. törlést kérek! Köszönöm!
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tuning topic-ban! Azonnali tiltást és hsz. törlést kérek! Köszönöm!
Van ezzel foglalkozó topic!
Ki lép félre a barátnője húgával? | Nyitotta: szeggabor (2007.02.21 11:54)
(előre hozva az eredeti, az új lezárva!)
Ki lép félre a barátnője húgával? | Nyitotta: szeggabor (2007.02.21 11:54)
(előre hozva az eredeti, az új lezárva!)
Akkor sztem én néztem be vmit, de nem kaptál tom-tól egy 24 órás ban-t? Csak megfenyegetett vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 20. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 15:32

engem még nem tiltottak! bár sokan szeretnék!
engem még nem tiltottak! bár sokan szeretnék!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 20. kedd 04:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 04:43

Ezzel ne szórakozz, mert akkor már mindketten elbasztunk 1-1 "életet"...

Ezzel ne szórakozz, mert akkor már mindketten elbasztunk 1-1 "életet"...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:47

Kérdés? Willy99 hányszor lett tiltva eddig? Mióta fórumozok legalább 3-szor! Itt nincs olyan, hogy 3 élete van valakinek aztán Game Over? Ne értsd félre, nem azt akarom, hogy tiltsd, csak, hogy van-e ilyen szabály?!
- bodri7 a Koleszos csajszik topicban,
- lacek a VICCEK-ben még arra se vette a fáradtságot, hogy legalább 1 viccet beírjon,
- lololo111 vagy 10 topicban.
A mai 3 pontvadász. (tiltva vagyon mindahárom!)
- lacek a VICCEK-ben még arra se vette a fáradtságot, hogy legalább 1 viccet beírjon,
- lololo111 vagy 10 topicban.
A mai 3 pontvadász. (tiltva vagyon mindahárom!)
Kérdés? Willy99 hányszor lett tiltva eddig? Mióta fórumozok legalább 3-szor! Itt nincs olyan, hogy 3 élete van valakinek aztán Game Over? Ne értsd félre, nem azt akarom, hogy tiltsd, csak, hogy van-e ilyen szabály?!
Kérem az ADMIN-okat, hogy válogassák össze mari18 hsz.-eit, majd beszélünk egy kiadóval és kiadatjuk!
Címe lehetne a következő:
mari18 bölcseletei, és magyar nyelvtan csimpánzoknak
Címe lehetne a következő:
mari18 bölcseletei, és magyar nyelvtan csimpánzoknak