biztos velem van a gond, de nekem még mindig a tankcsapdás és a
zenekar interjú jön be...szóval mondjuk most legyek én az etalon...nem a topicba való a videó...és akkor most tényleg befejeztem a vitát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:12
zenekar interjú jön be...szóval mondjuk most legyek én az etalon...nem a topicba való a videó...és akkor most tényleg befejeztem a vitát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
beírtam a keresőbe...1019 találatot adott ki a mondatra...de ha csak egy van akkor sem várhatjuk el a fórumozótól, hogy rákeressen...vagy tegyél be konkrét cumizós videót, vagy ne tegyél be semmilyet...részemről a vitát lezártam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
....Ha meg véletlenül mégsem sikerül megnézned itt, akkor keress rá az idézett lapon a 'Úgy tudok szopni, hogy teljesen mindig lemegy a torkomon' kifejezésre...ÜdvKatinka
Gyapikám, a fórumkategória és topic címe: Fórum \ Erotikus és szex képek, videók \Cumizás, tehát nemcsak képek, de videók is ide tartozhatnak, és bizony a csajszi keményen leszopta a kapott DÍJAT . Talán Te nem azt nézted, de én ezzel együtt passzolok, még a végén letiltatom magam... További kellemes időtöltést! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin
Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
2007. 06. 25. hétfő 16:12
Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:07
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Kedves Katicikám CUMIZÁS!
Kedves Katicikám CUMIZÁS!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Videó, Gyapikám!
Videó, Gyapikám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Én is megnéztem,de nem találtam rá utalo képet mely azt tudatta volna velem amiért a topc nyilt!
Én is megnéztem,de nem találtam rá utalo képet mely azt tudatta volna velem amiért a topc nyilt!
2007. 06. 25. hétfő 15:51
....Ha meg véletlenül mégsem sikerül megnézned itt, akkor keress rá az idézett lapon a 'Úgy tudok szopni, hogy teljesen mindig lemegy a torkomon' kifejezésre...ÜdvKatinka
hát akkor pláne nem állja meg a helyét ott, hiszen mint mondod, örökké változik a link...juj de kár...pedig nekem annyira szimpatikus a dorina
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Betettem a poénokhoz...De azt hiszem, tudom, mi fog ezzel is történni: ahogy a juj.hu-n újabb videók kerülnek fel, úgy változik meg a linkjük a régebbieknek, mivel az újak "öröklik" a régebbiek linkjeit. Most még megnézheted ott!
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :(
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :(
rottene forumozozonak 24.órás stop and go-t javaslok a kedvenc leszbi képek a netröl cimü topic-ban tett kimagaslo szintü hsz-eiért,pontgyüjtögetéseiért!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:04
nah...bocs...akkor nem egyet néztünk meg...nálam a tankcsapdás pasi cikizte a kis
zenekart
tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra
zenekarttedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra
kkarii-nak 24 órás Stop and go-t javaslok képes topic rövid semmit mondo hsz-ekkel valo összeronditása miat ill.Admin figyelmeztetésének semmibe vételéért!
Betettem a poénokhoz...De azt hiszem, tudom, mi fog ezzel is történni: ahogy a juj.hu-n újabb videók kerülnek fel, úgy változik meg a linkjük a régebbieknek, mivel az újak "öröklik" a régebbiek linkjeit. Most még megnézheted ott!
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:04
Nem lehet menteni, mert a lap minden jogot fenntart! :( (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nah...bocs...akkor nem egyet néztünk meg...nálam a tankcsapdás pasi cikizte a kis
zenekart
tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra
zenekarttedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra
huszka.....
szétbarmolt két tucat topicot...
szétbarmolt két tucat topicot...
zenekart
tedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:00
zenekarttedd be a nappaliba lécci, és megnézem újra (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig, ha meghallgattad a riportot, az is pontosan a férfifallosz leszopásáról szól, csak éppen szemléltető eszközként használt a csajszi egy szopással elnyert trófeát(mégsem várható el a riportertől, hogy az anyag sikere érdekében bedobja a "sajátját"! Vagy igen?).És nagyon ott volt, mint a topic címében szereplő "videók" egyike!(valamilyen szmájli)
Pedig, ha meghallgattad a riportot, az is pontosan a férfifallosz leszopásáról szól, csak éppen szemléltető eszközként használt a csajszi egy szopással elnyert trófeát(mégsem várható el a riportertől, hogy az anyag sikere érdekében bedobja a "sajátját"! Vagy igen?).És nagyon ott volt, mint a topic címében szereplő "videók" egyike!(valamilyen szmájli)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 13:52
katicika...kitöröltem a cumizás topicból a hszedet...az a topic a férfi fallosz leszopásáról szól, amit te belinkeltél az meg nem...egyébként nagyon ott volt a riport, talán, ha beraknád a tankok topicba, vagy a poénok közé
katicika...kitöröltem a cumizás topicból a hszedet...az a topic a férfi fallosz leszopásáról szól, amit te belinkeltél az meg nem...egyébként nagyon ott volt a riport, talán, ha beraknád a tankok topicba, vagy a poénok közé
gabici
neked utolsó figyelmeztetés tiltásod elött!
-------------------------------------------------------------------
vismajorka
hsz-id csettelésre, pongyüjtögetésre utalnak (csak érdemben szólj hozzá a témákhoz!)
neked utolsó figyelmeztetés tiltásod elött!
-------------------------------------------------------------------
vismajorka
hsz-id csettelésre, pongyüjtögetésre utalnak (csak érdemben szólj hozzá a témákhoz!)
Az én véleményem, hogy folytassátok a pályázattal kapcsolatos topicot,
mert így lesz egybefüggően érthető az eredmény (a forgatás) is,
és a különböző élménybeszámokók, valamint a hozzájuk kapcsolodó hozzászólások)!
Viszont, amennyiben Kovi támogatja az új topic megnyitást (a kategóriáján belül), akkor természetesen mehet!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 02:51
mert így lesz egybefüggően érthető az eredmény (a forgatás) is,
és a különböző élménybeszámokók, valamint a hozzájuk kapcsolodó hozzászólások)!
Viszont, amennyiben Kovi támogatja az új topic megnyitást (a kategóriáján belül), akkor természetesen mehet!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdésem lenne Kovihoz és tomhoz, illetve azt adminokhoz-szerkesztőkhöz:
Feltehetően ezernyi kérdés lesz a forgatással kapcsolatban, illetve többen jelezték, hogy érdekelné őket egyfajta "napló" szerűen a forgtás - a mi szemszögünkből.
Kérdésem-kérésem az lenne, hogy nyithatnék-e ennek egy külön topicot? Persze folytatható lenne a "Forgatókönyv pályázat" topicban, de úgy érzem, hogy ennek nyitható lenne egy új topic. De nem akarok feleslegesen topicot nyitni, ezért kérném ki a Tisztelt szerkesztők-adminok véleményét.
Köszönöm. Ha engedélyezitek, a magam részéről már ma délután megkezdeném.
Feltehetően ezernyi kérdés lesz a forgatással kapcsolatban, illetve többen jelezték, hogy érdekelné őket egyfajta "napló" szerűen a forgtás - a mi szemszögünkből.
Kérdésem-kérésem az lenne, hogy nyithatnék-e ennek egy külön topicot? Persze folytatható lenne a "Forgatókönyv pályázat" topicban, de úgy érzem, hogy ennek nyitható lenne egy új topic. De nem akarok feleslegesen topicot nyitni, ezért kérném ki a Tisztelt szerkesztők-adminok véleményét.
Köszönöm. Ha engedélyezitek, a magam részéről már ma délután megkezdeném.
gabici
töröltem ma pár hozzászólásodat, alkalmasint kicsit fogalmazz finomabban, és néha tartalmasabban is
töröltem ma pár hozzászólásodat, alkalmasint kicsit fogalmazz finomabban, és néha tartalmasabban is

tom1019

angel