Tatabányai lány/nő akit orálisan kényeztethetnék?
Hajdú,Szabolcs,Borsod megyei párhoz csatlakoznék
BI Cuckold játékokra.
Ha szeretnéd látni ahogyan a férjed felszopja a farkamat mielőtt
a puncidba helyezi. Utána kötelező neki a dugás közbeni nyalás
illetve néha kiveheti szopni.
Fontos,hogy nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
BI Cuckold játékokra.
Ha szeretnéd látni ahogyan a férjed felszopja a farkamat mielőtt
a puncidba helyezi. Utána kötelező neki a dugás közbeni nyalás
illetve néha kiveheti szopni.
Fontos,hogy nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
Sziasztok
Pest megyében keresek sub hajlamú nőt vagy párt, ahol a hölgy tagnak van ilyen jellegű érdeklődése. Ahogy én is ápolt, diszkrét vagyok, ugyanúgy elvárom a partneremtől. Jelige: szex a fantáziánk szerint.
Pest megyében keresek sub hajlamú nőt vagy párt, ahol a hölgy tagnak van ilyen jellegű érdeklődése. Ahogy én is ápolt, diszkrét vagyok, ugyanúgy elvárom a partneremtől. Jelige: szex a fantáziánk szerint.
Ma esti hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
Hely adott (nálam), többit privátban.
Sub hajlamú párt, hölgyet keresek.
Ma delelotre keresek takariyot szolgat
Alazatos szolgat keresek holnap delelotre
Sziasztok. Domináns hölggyel ismerkednék budapesten. Nem a verekedés, kínzás érdekel, hanem a kontrol, a megvonás és a fejben történő játékok leginkább.
Sziasztok. Kényszer franciával nyalnák nőt vagy lányt viszonzás nélkül.
Arcra üléshez, cuckoldban jártas tapasztalt vagy kezdő hölgyet, párt keresek! Enyhe perverziók, anális játékok is érdekelnek!
Sziasztok! Minden jóban benne vagyok, ha még érdekel, kérlek vegyük fel a kapcsolatot! Szép napot Nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 16:58

Törölt felhasználó (4050022)

Bi sub beállítottságu,lányt,fiut,ill párt keresünk
Sziasztok! 21 éves,sportos hetero fiatal srácként keresek nőt skype-ra, esetleg találkára.
Ma esti hancúrozáshoz keresek szub beállítottságú, anál kedvelő lányt/hölgyet/nőt.
sziasztok olyan lány érdekelne aki felcsatolhatóssal helyre tenne és éreztetné velem, hogy ki is a főnök.
Sziasztok.Sub-mazo nőt keresek aki szereti ha használják.
ribanc,mindenre használható barátnőt keresek hosszú távra.50évesnél fiatalabb,vékony vagy átlagos testalkatút.jelentkezz.
Alazatos szolgat keresek
domináns hölggyet keresnék!! Normális kerestek között szolga lennék!
Negyvenes mazo pasi érdekel valakit?
Bi sub beállítottságu,lányt,fiut,ill párt keresünk