Pervi, bdsm témában ismerkednék, alföldi régió, negyvenes pasi
Alazatos szolgat keresrk kor alkat nem szamit
Nagyképű, gúnyolódni, alázni stb. szeretőnek szopnék, nyalnék. 60-as bi vagyok, helyem nincs. Pesten lenne jó.
Sziasztok zalabol ismerkednek

Szub beállítottságú, fiatal srác keres dominát! Utazni akaró és tudó alázatos szolga vagyok!
Sub csajt vagy ilyen hölgytagú párt keresek!
Üzeneteket privátban várom!
Üzeneteket privátban várom!
Hosszú évek óta együtt lévő egymást szerető 40-es kíváncsi (biszex hajlamú) kezdő pár keres hasonló korú párokat közös huncutkodásokhoz..
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
Olyan párokat keresnénk ahol a férfi és női tag is aktív (biszex)
Mindkét részről passzívan közelítenénk a témához!
A férfi tagunkat érdeklik a következők is:
Fist-ing, kényszer francia teleélvezett punci illetve popsi nyalás, pisiszex, fenekelés, szerepjatték, sperma etetés.. stb...
18-19 éves fiatal, magamutogató lányokat keresek ujjazásra!
Tatabánya környékén minre nyitott pasi tégy velem amit csak szeretnél! Írj!
Szolga pasit keresek Lenti és környékén.Potens 60-as pasi vagyok tágítás, fenekelés ,stb.Szeress szopni de segged is kínáld fel használatomra.
Sub csajt keresek
Hétvégére keresnek ketto srácot sportos testalkattal és nagyobb mérettel. Az lenne az ideális ha már “össze vagytok szokva” és kifejezetten szeretitek amit az adatlapomon írok! Privatban várom a megkereseseket.
Sub pasi ismerkedne , barmi szoba johet !! Irj privat
Sziasztok! Balaton déli parton élő 55 éves 167/55 egyedül álló férfi vagyok .Hölgy társat keresek BDSM játékokhoz ,lehetsz bármilyen beállítottságú .
Sziasztok.Tágításokat,fenekelést,mellkínzàst kedvelő hölgyet vagy párt keresek.
Nyíregyház ari,cuki fiúkaként párokkal találkoznék.Többes is.
keszthely és környéki domináns hölgyet szolgálnék.
Sziasztok
November 30-án szombaton BDSM-vonalú partyt rendezünk Balatonon,Fonyódtól néhány km-re igényes vizparti házban a megszokott és új arcokkal,a szokott jó hangulattal és történésekkel, "mocskosságokkal".Max 20 fő,elsősorban párokat várunk.
A nemek arányára ügyelünk,eddig 12 jeletkező.. Máshol is hirdetjük,....
Szeretettel várunk...
További kérdést,részleteket privátban..
November 30-án szombaton BDSM-vonalú partyt rendezünk Balatonon,Fonyódtól néhány km-re igényes vizparti házban a megszokott és új arcokkal,a szokott jó hangulattal és történésekkel, "mocskosságokkal".Max 20 fő,elsősorban párokat várunk.
A nemek arányára ügyelünk,eddig 12 jeletkező.. Máshol is hirdetjük,....
Szeretettel várunk...
További kérdést,részleteket privátban..
Kecskeméti domináns párt keresek.
Hali, olyan nővel ismerkednék, akit érdekel a domina szerep!