Úrnőm. Szívesen szolgálnálak, virtuálisan.
Péter, 50-es férfi. (Ez egy válasz BradleyStrider üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 18. hétfő 17:39
Péter, 50-es férfi. (Ez egy válasz BradleyStrider üzenetére (2019. 11. 18. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdvözlet Uraim! Olyan sub férfit keresek akit érdekel a virtuális dominancia. Csak akkor írj ha tényleg komolyan gondolod. (A Nicknevem ne tévesszen meg, még párként regisztráltam) Üdv: Lariffa
Szevasztok köcsög szolgát keresek Lenti és környékén ! Jövő héten helyem lehetőségem van.
Irtam
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2019. 11. 06. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 06. szerda 08:45

Hétvégére keresnek ketto srácot sportos testalkattal és nagyobb mérettel. Az lenne az ideális ha már “össze vagytok szokva” és kifejezetten szeretitek amit az adatlapomon írok! Privatban várom a megkereseseket.
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
Alazatos szolgat keresek lehetsz kezdo is
Üdvözlet Uraim! Olyan sub férfit keresek akit érdekel a virtuális dominancia. Csak akkor írj ha tényleg komolyan gondolod. (A Nicknevem ne tévesszen meg, még párként regisztráltam) Üdv: Lariffa
Sziasztok! Harmadiknak alávetett csajszit keresünk! Ha valakit izgatna a dolog akkor írjatok privát üzenetet
Sziasztok, pentek delelottre keresek biszex part ahol a ferfi aktiv bi, vagy Holgyet straponnal/ gumukesztyuvel/vibratorral En dughato passziv! Csak parok, lehetoleg normal-sportos alkat
Sziasztok. November 19-én. Reggel 5-kor indulok Hajdúnánásról Pest irányába,Szadára. Ott két-három órát töltök. Utánna jövök vissza Hajdúnánásra. Utitársat keresek, egy nyitott bevállalós nő-pár személyében. 39 éves, eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. November 19-én. Reggel 5-kor indulok Hajdúnánásról Pest irányába,Szadára. Ott két-három órát töltök. Utánna jövök vissza Hajdúnánásra. Utitársat keresek, egy nyitott bevállalós nő-pár személyében. 39 éves, eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Domináns férfit,vagy párt keresünk!
Domot keresek budapesten együttműködésre. Többit privátban.

Törölt felhasználó (3940702)

Zalában elő fiatal pártként keresünk a közelbol hellyel rendelkező sub bi fiút lányt esetleg párt.. kezdők vagyunk ez lenne ez első ilyen probalkozasunk.. várjuk alázatos szolgánk jelentkezését
Szolnokon keresek partnereket sub bisex srác vagyok.
Sziasztok! Balaton déli parton élő 55 éves 167/55 vékony egyedül álló férfi vagyok.BDSM játékokhoz keresem társam hölgy,férfi,pár személyében egyaránt.Az alárendelt szerep vonz jobban.
Keresek Hajdú-Biharban egy domináns férfit, aki szolgaként kezelne, alázna lelkileg és testileg, leköpne, szopatna, stb, és ehhez lenne megfelelő helye is (lakás).
November 30-án szombatonbaráti hangulatú BDSM-házibulit rendezünk Balatonon,Fonyódtól néhány km-re igényes vizparti házban.Jó lehetőség a BDSM irányába először nyitók számára.Max 20 fő,elsősorban párokat várunk.
A nemek arányára ügyelünk,eddig 14 resztvevő,főként párok.
További részleteket privátban..
A nemek arányára ügyelünk,eddig 14 resztvevő,főként párok.
További részleteket privátban..
Öklözhető pisilős punci?? Bp??
Zalában elő fiatal pártként keresünk a közelbol hellyel rendelkező sub bi fiút lányt esetleg párt.. kezdők vagyunk ez lenne ez első ilyen probalkozasunk.. várjuk alázatos szolgánk jelentkezését
lábimádathoz és pisiszexhez keresek hölgyeket minden perverz bdsm dolog érdekel kötözés, elektro, fenekelés ...