Nyíregyházán domináns párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Üdvözletem
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Zalaegerszegen és környéken keresek kiszolgálható partnert vagy párt akár házi szolgálóként
18,5 csupasz intim méretel rendelkezem,kerek formás popo
Kérlek használj kedvedre, uralj és birtokolj
Köszönöm a lehetőséget előre is
Dominans bi aktiv ferfit keresek.
Eger-Miskolc
Eger-Miskolc
Kifejezetten dekoratív és jól nevelt sub lány többes használathoz keresek, a hölgy felé domináns női partnert, vagy ilyen hölgy tagú párt.
Próbáltam,izgat ...
Subként keresem Dom Úrnőmet vagy egy párt szombat estére
Helyem van
Subként keresem Dom Úrnőmet vagy egy párt szombat estére
Helyem van
Sziasztok! Hölgyet nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta

Subot, vagy ezzel a gondolattal játszadozó nőt keresek határok feszegetésére és rendszeres játékra.
Igényes házaspárral szeretnek találkozni ismerkedni.
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
Hosszú távra keresek egy igényes megbízható párt a hölgy közös kényeztetésére de akár egyedül is a férj vagy párja jelenlétében is.
47 eves 183 magas 90 kg komoly potens pasi átlagos mérettel. Gödöllő - Pest megye - Budapest
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Szerbusztok!!
Szép reggelt!
Szinte minden Feltételeknek megfelelnék, csupán 4 évvel több vagyok mint amit Ti szeretnétek.
Amennyiben ez nem jelent Számotokra problémát, kérlek Jelentkezzenek. (Ez egy válasz rocky000 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 11:58
Szép reggelt!
Szinte minden Feltételeknek megfelelnék, csupán 4 évvel több vagyok mint amit Ti szeretnétek.
Amennyiben ez nem jelent Számotokra problémát, kérlek Jelentkezzenek. (Ez egy válasz rocky000 üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
Július 22-től 25-ig Siófokon nyaralunk. Várjuk privátban az adatlapunknak megfelelő párok, hölgyek, urak jelentkezését.
L&M
SUB Hölgyel ismerkednék
Eger-Miskolc
Eger-Miskolc
Bdsm témában ismerkednék mazoként, alföldi régió.
Nimfoman érett tapasztalat telt perverz nővel ismerkednek. Esetleg pár fisting sguirt, duplán punciba, de szívesen dugnek tele élvezet nagy puncit is. Legyél értelmes nyitott és intelligens.
Nyíregyházán DOMINÁNS párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.

Fiatal , helyes srácként párokat szolgálnék
szia :
én benne vagyok ebbe a virtuális szolgálatba
irj
irj
szia :
irj (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 12. vasárnap 08:14
irj (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4163352)

virtuális szolgálatra keresek szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Cumiztatnék valakit,aki szereti a szép csupasz farkat ! Nógrádban ! Rétság , Érsekvadkert , Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Sziasztok!
L&M
L&M