Sziasztok. Macis fiu vagyok, kiszeretnem probalni a diminanáns szerepet egy pasival. Írj rám es beszéljük meg a dolgokat.(Hajdú-Bihar)
ziasztok. Budapesten holnap napkozben szivesen kenyeztetnek Holgyet oralisan, akar parja jelenleteben is. Amennyiben ez sok akar csal maszturbalnek Holgy vagy par elott. Helyem sajnos nincs.Ha tetszem irj bizalommal!
Sziasztok
Kellően perverz és használható partneremet keresem közös vágyak megéléséhez. Extrémitás, bdsm, szopatás, velem lehetsz önmagad!
Kellően perverz és használható partneremet keresem közös vágyak megéléséhez. Extrémitás, bdsm, szopatás, velem lehetsz önmagad!
Szia en szivesen jelentkeznek.Irj priviben .
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 17. csütörtök 04:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 17. csütörtök 04:48
Törölt felhasználó (4222642)

40 év alatti, az átlagnál jóval vastagabb intimmel rendelkező, nem macis, nem elhízott, kedves, intelligens férfit keresek, alkalmi BDSM játékhoz.
Két férfit keresek, ha barátok vagytok akkor az előny. :P
40 év alatti, az átlagnál jóval vastagabb intimmel rendelkező, nem macis, nem elhízott, kedves, intelligens férfit keresek, alkalmi BDSM játékhoz.
BPen keresek öklözhető hölgyet,
26 éves, izmos srác vagyok extra mérettel!
26 éves, izmos srác vagyok extra mérettel!
Online és élő játékra keresek szubmisszív nőt.
Párok, nők, pasik szolgája lennék.
Sub-mazo nő, a környéken?

Sziasztok. Ez az oldal az ahol ki lehet írni ide ilyet és keresni. Szóval Bp-i nőt keresek aki a keményebb alázós használós szexet szereti vagy is ha meg van baszva rendesen. Pl Bdsm eszközök használata, nem sorolnám fel mert van pár de aki már használt az tudja. És közben hajhúzás, pofonok, nyakfogás, kemény mélytorok, mocskos alázós beszéd, többes gangbang-be való részvétel is akár. Ilyesmi nőt keresek.

Domináns partnereim keresem!! Bisex jól alázható bizarrt is kedvelő női rucis pasi vagyok..
42/45 l/f párként keresünk határozott pasit. A lány szereti ha használják és szereti az alárendelt szerepet.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Ápolt cuki fiúka vagyok.
Sziasztok
Párt keresek kiket szolgalhatnék.
Párt keresek kiket szolgalhatnék.
Mazo férfiként partnert keresek.
Sziasztok!Hölggyel és Párral ismerkednék!! Diszkréció fontos!!Igényes,kedves,normális embereket keresek!Kép csere!Szimpátia kialakítása fontos!!Állandó házibarát is lennék!! Előre köszi hogy írsz!! Szép napot!!
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretem ha kiszolgáltatott helyzetben alázva vagyok.
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Gyere és élvezd tele a számat!
Szeretem ha használják a számat, a nyelvemet, saját élvezetükre, akár többen is egy időben.
Sziasztok. Borsod. Nullától bármire
Hello,
Hölgyet / nőt / lányt keresek aki strap-on (felcsatolható)-val magáévá tenne. Privátban a többit. Helyem van Zuglóban, eszközök is biztosítva.
Hölgyet / nőt / lányt keresek aki strap-on (felcsatolható)-val magáévá tenne. Privátban a többit. Helyem van Zuglóban, eszközök is biztosítva.
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.